Toro

270,00

  • Techniek Keramiek
  • Afmeting 32 x 32 cm
Artikelnummer: LH22-3 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

kunstwerk: Toro door Lei Hannen

Ontdek het fascinerende beeld “Toro” van de getalenteerde kunstenaar Lei Hannen. Dit unieke kunstwerk komt tot leven wanneer het (dag)licht de diepe, metaalachtige kleuren raakt, waardoor een schitterend visueel effect ontstaat. “Toro” is geplaatst op een natuurstenen sokkel, wat het kunstwerk een robuuste en stijlvolle uitstraling geeft. De afmetingen zijn inclusief de sokkel.

Bijzonderheden van Toro

Elk exemplaar van “Toro” wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en authenticiteit van dit prachtige beeld waarborgt. Dit kunstwerk is een echte blikvanger en kan zowel in onze galerie in Amersfoort worden bewonderd als online worden gekocht.

te zien in Amersfoort Art

Kom langs in onze galerie om “Toro” in het echt te ervaren of bekijk het online op Amersfoort Art. Dit kunstwerk is een perfecte aanvulling voor elke kunstverzameling en een schitterende toevoeging aan uw interieur.

Specificaties

  • Kunstenaar: Lei Hannen
  • Materiaal: metaalachtige kleuren op natuurstenen sokkel
  • Inclusief certificaat van echtheid

Laat u betoveren door de unieke uitstraling van “Toro” en voeg dit bijzondere kunstwerk toe aan uw collectie. Bezoek onze galerie of koop direct online via Amersfoort Art.