Schild

315,00

  • Techniek Keramiek
  • Afmeting 38 cm
Artikelnummer: FRVMA Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Uniek kunstwerk van Lei Hannen

Ontdek het prachtige en unieke kunstwerk van de gerenommeerde kunstenaar Lei Hannen. Dit bijzondere stuk komt volledig tot leven wanneer er (dag)licht op valt, waardoor de diepe, metaalachtige kleuren op indrukwekkende wijze schitteren.

Exclusief design op natuurstenen sokkel

Het kunstwerk is stevig geplaatst op een elegante natuurstenen sokkel, wat bijdraagt aan de exclusieve uitstraling. De afmetingen zijn inclusief deze sokkel, waardoor het geheel een harmonieus en compleet beeld vormt.

Gegarandeerde authenticiteit

Bij aankoop van dit kunstwerk ontvangt u een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit van het werk bevestigt. Dit certificaat is een waardevolle toevoeging voor kunstverzamelaars en liefhebbers.

Bezoek onze galerie of koop online

Dit kunstwerk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort, waar u de schoonheid en het vakmanschap van dichtbij kunt ervaren. Uiteraard is het kunstwerk ook eenvoudig online te bestellen via onze webshop.

Waarom kiezen voor Amersfoort Art?

Bij Amersfoort Art bieden wij een zorgvuldig samengestelde collectie van hoogwaardige kunstwerken. Onze galerie, kunstuitleen, en lijstenmakerij staan bekend om hun kwaliteit en service. Ontdek ons uitgebreide aanbod en voeg een uniek stuk toe aan uw collectie.