Paard met Schild

290,00

  • Techniek Keramiek
  • Afmeting 43 x 30 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: LH21-10-2 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Paard met schild – kunstwerk van Lei Hannen

Beschrijving

Ontdek het schitterende en unieke kunstwerk “Paard met Schild” van de gerenommeerde kunstenaar Lei Hannen. Dit kunstwerk komt tot leven wanneer er (dag)licht op valt, waardoor de diepe, metaalachtige kleuren prachtig oplichten en een dynamisch schouwspel creëren.

Materialen en afwerking

Het kunstwerk is stevig bevestigd op een natuurstenen sokkel, waardoor het een robuust en elegant geheel vormt. De afmetingen van het kunstwerk zijn inclusief de sokkel, wat bijdraagt aan de indrukwekkende presentatie van dit stuk.

Authenticiteit

Bij aanschaf van “Paard met Schild” ontvangt u een certificaat van echtheid, waarmee de authenticiteit van dit exclusieve kunstwerk wordt gegarandeerd. Dit certificaat is een waardevolle toevoeging voor elke kunstverzameling.

Beschikbaarheid

Dit prachtige kunstwerk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Daarnaast is het ook eenvoudig online te koop via onze webshop, zodat u dit unieke stuk aan uw collectie kunt toevoegen, waar u ook bent.

Bezoek onze galerie

Kom langs in onze galerie in Amersfoort om “Paard met Schild” in het echt te bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u meer te vertellen over dit bijzondere kunstwerk en u te helpen bij uw aankoop.

Voeg “Paard met Schild” van Lei Hannen toe aan uw collectie en geniet van de unieke uitstraling en de prachtige kleuren die dit kunstwerk te bieden heeft.