Ziggy

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 199,50 rentevrij
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: OTWMX Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Exclusief bij Amersfoort Art bieden wij de mogelijkheid om kunstwerken van Karin Vermeer in verschillende formaten aan te schaffen of te huren, zodat het werk perfect aansluit bij uw situatie. De kunstwerken van Karin Vermeer zijn beschikbaar in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks.

Ziggy is een intrigerend kunstwerk van Karin Vermeer. Het combineert fototechnieken met acryl op linnen. De warme kleuren en goudtinten, samen met de toevoeging van structuurpasta’s, resulteren in een boeiend geheel. Het doek roept vragen op over wat er zich afspeelt rondom haar hoofd, en het nodigt uit tot visueel en tactiel onderzoek. Karin gebruikt kwaliteitslinnen waarbij de zijkanten zorgvuldig zijn doorgeschilderd, waardoor het kunstwerk direct aan de muur kan worden opgehangen. Handgemaakt door Karin, vertonen al haar kunstwerken subtiel verschil. Amersfoort Art heeft de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland en nodigt u van harte uit in onze galerie in Amersfoort. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de beschikbaarheid van specifieke werken.

Karin deelt haar creatieve proces: ‘Mijn werk is een samensmelting van diverse foto’s/afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te creëren. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen en oude muren, grunge-posters en diverse andere boeiende onderwerpen om steeds weer een nieuw beeld te vormen. Zodra het digitale deel is voltooid, wordt de afbeelding afgedrukt en start ik met schilderen. Ik bouw het kunstwerk op met verschillende lagen structuur, gels en verf. Op deze manier probeer ik het digitale beeld weer tastbaar te maken. Mijn werk draait niet zozeer om uitleg en concept; het is een spel en alles draait om het beeld. Ik begin doorgaans met een blanco canvas, maar door te kijken naar beelden die me intrigeren en deze te combineren, ontstaat geleidelijk een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. Handgemaakt, elk werk is individueel net even anders en wordt uitgebracht in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.’