Sunday

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstkoopregeling 10 x 199,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: XMUFV Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Sunday – een uniek kunstwerk van Karin Vermeer

Exclusief bij Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art bieden we exclusief de mogelijkheid om kunstwerken van Karin Vermeer in verschillende formaten aan te kopen of te huren, zodat het werk perfect aansluit bij uw situatie. De kunstwerken van Karin Vermeer zijn beschikbaar in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks.

Over het kunstwerk

Sunday is een prachtig kunstwerk van Karin Vermeer. De samengestelde foto van het model resulteert in een bijzonder fraai exemplaar, waarbij je je afvraagt wat de jonge vrouw ziet en waarom ze enige afstand bewaart. Het werk combineert fototechnieken en acryl op linnen. Het kunstwerk is vervolgens bewerkt met diverse soorten structuurpasta’s, wat het een unieke uitstraling geeft. Het is opgespannen op kwaliteitslinnen waarbij ook de zijkanten zorgvuldig zijn doorgeschilderd, waardoor het kunstwerk direct aan de muur kan worden gehangen. Alle kunstwerken van Karin worden met de hand vervaardigd en vertonen subtiel verschil. In onze galerie presenteren we een uitgebreide collectie kunstwerken van Karin Vermeer, waaronder dit werk dat te bezichtigen is.

Authenticiteit en productieproces

Het kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is ook online te bestellen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Artistieke visie van Karin Vermeer

Karin deelt haar artistieke proces: ‘Mijn werk is een samensmelting van verschillende foto’s/afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te creëren. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen, oude muren, grunge-posters en andere boeiende onderwerpen om telkens een nieuw beeld te vormen. Nadat het digitale deel is afgerond, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik met schilderen. Ik bouw het kunstwerk op met meerdere lagen structuur, gels en verf. Op deze manier probeer ik het digitale beeld weer tastbaar te maken. Mijn werk draait niet zozeer om uitleg en concept; het is een spel en alles draait om het beeld. Ik begin doorgaans met een blanco doek, maar door te kijken naar beelden die me interesseren en deze te combineren, ontstaat geleidelijk aan een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. Handgemaakt, elk werk is individueel net even anders en wordt uitgebracht in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.’

Bezoek onze galerie

Kom langs in onze galerie om het kunstwerk Sunday en andere werken van Karin Vermeer te bezichtigen. We helpen u graag bij het vinden van het perfecte kunstwerk dat bij uw smaak en interieur past.