Scolecite

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 199,50 rentevrij
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: QJOLF Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Uitsluitend bij Amersfoort Art heeft u de gelegenheid om kunstwerken van Karin Vermeer in diverse afmetingen aan te schaffen of te huren, zodat het werk perfect aansluit bij uw situatie. De kunstwerken van Karin Vermeer zijn beschikbaar in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks.

Scolecite is een indrukwekkend kunstwerk van Karin Vermeer. Het combineert fototechnieken en acryl op linnen en is verrijkt met verschillende soorten structuurpasta’s, wat resulteert in een verbluffende uitstraling. Het kunstwerk is gespannen op hoogwaardig linnen, waarbij de zijkanten zorgvuldig zijn doorgeschilderd, waardoor het direct aan de muur kan worden opgehangen. Handmatig vervaardigd door Karin, zijn al haar kunstwerken uniek en worden ze geleverd met een certificaat van echtheid. U kunt het kunstwerk ook online bestellen, en na ontvangst van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak te regelen. Amersfoort Art heeft de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland en nodigt u van harte uit in onze galerie in Amersfoort. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor informatie over de huidige beschikbaarheid van specifieke werken.

Karin deelt haar artistieke proces: ‘Mijn werk is een samensmelting van diverse foto’s en afbeeldingen, gecombineerd met verf op zowel de computer als het canvas om een nieuwe voorstelling te creëren. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht, waarbij ik foto’s van mensen, oude muren, grunge-posters en andere boeiende onderwerpen gebruik om een fris beeld te construeren. Na het digitale proces wordt de afbeelding afgedrukt, waarna ik begin met schilderen. Ik bouw mijn kunstwerken op met meerdere lagen structuur, gels en verf om het digitale beeld tastbaar te maken. Mijn werk draait niet zozeer om uitleg en concept, maar meer om het spel en de visuele ervaring. Ik begin doorgaans met een blanco canvas, maar door te putten uit beelden die me fascineren en ze te combineren, ontstaat geleidelijk aan een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag in elke gewenste afmeting vervaardigd. Ze zijn veelal een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. Handgemaakt, elk werk is individueel enigszins verschillend, met een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.’