Scolecite

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 199,50 rentevrij
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: QJOLF Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Ontdek het kunstwerk ‘Scolecite’ van Karin Vermeer

Unieke kunstwerken van Karin Vermeer

Bij Amersfoort Art bieden we u de exclusieve gelegenheid om kunstwerken van Karin Vermeer in diverse afmetingen aan te schaffen of te huren. Elk werk is beschikbaar in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks, waardoor u verzekerd bent van een uniek kunstwerk dat perfect aansluit bij uw situatie.

Over het kunstwerk ‘Scolecite’

‘Scolecite’ is een indrukwekkend kunstwerk van Karin Vermeer, dat fototechnieken en acryl op linnen combineert. Verrijkt met verschillende soorten structuurpasta’s, resulteert dit in een verbluffende uitstraling. Het kunstwerk is gespannen op hoogwaardig linnen, waarbij de zijkanten zorgvuldig zijn doorgeschilderd, zodat het direct aan de muur kan worden opgehangen.

Handgemaakt en uniek

Elk kunstwerk van Karin Vermeer is handmatig vervaardigd en uniek. Bij aankoop ontvangt u een certificaat van echtheid. Amersfoort Art heeft de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland en nodigt u van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken.

Artistiek proces van Karin Vermeer

Karin Vermeer deelt haar artistieke proces: “Mijn werk is een samensmelting van diverse foto’s en afbeeldingen, gecombineerd met verf op zowel de computer als het canvas om een nieuwe voorstelling te creëren. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht, waarbij ik foto’s van mensen, oude muren, grunge-posters en andere boeiende onderwerpen gebruik om een fris beeld te construeren. Na het digitale proces wordt de afbeelding afgedrukt, waarna ik begin met schilderen. Ik bouw mijn kunstwerken op met meerdere lagen structuur, gels en verf om het digitale beeld tastbaar te maken. Mijn werk draait niet zozeer om uitleg en concept, maar meer om het spel en de visuele ervaring.”

Op maat gemaakte kunstwerken

Alle werken van Karin Vermeer worden op aanvraag in elke gewenste afmeting vervaardigd. Ze zijn veelal een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. Handgemaakt, elk werk is individueel enigszins verschillend, met een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.

Bezoek Amersfoort Art

Amersfoort Art nodigt u uit om onze galerie te bezoeken voor een uitgebreide collectie van Karin Vermeer’s kunstwerken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor informatie over de huidige beschikbaarheid van specifieke werken.