Sapphire II

1.825,003.325,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstkoopregeling 10 x 182,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 54,75 p/maand
  • U spaart 36,50 p/maand
Huur voor € 54,75 p/m
Artikelnummer: JMZDM Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Sapphire II – een uniek kunstwerk van Karin Vermeer

Ontdek het adembenemende kunstwerk Sapphire II van de gerenommeerde kunstenares Karin Vermeer, exclusief verkrijgbaar bij Amersfoort Art. Dit bijzondere kunstwerk is een samengestelde foto van een model, waarbij fototechnieken en acryl op linnen zijn gecombineerd. Het resultaat is een uniek en fraai exemplaar dat uw interieur verrijkt.

Bijzondere techniek en uitstraling

Karin Vermeer gebruikt diverse soorten structuurpasta’s om Sapphire II een unieke uitstraling te geven. Het kunstwerk is opgespannen op kwaliteitslinnen, waarbij ook de zijkanten zijn beschilderd. Dit betekent dat het kunstwerk direct klaar is om aan uw muur te hangen. Elk kunstwerk wordt met de hand vervaardigd, waardoor ieder exemplaar net even anders is. U ontvangt een certificaat van echtheid bij uw aankoop.

Exclusieve oplage en maatwerk

De kunstwerken van Karin Vermeer worden in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks vervaardigd. Dit maakt elk werk uniek en waardevol. Bovendien kunnen de werken op aanvraag in elke gewenste afmeting worden gemaakt, zodat Sapphire II altijd perfect past bij uw situatie.

Bezoek onze galerie of bestel online

Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland. Wij nodigen u van harte uit in onze galerie in Amersfoort om deze prachtige werken te bewonderen. Uiteraard kunt u Sapphire II ook eenvoudig online bestellen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Over Karin Vermeer

Karin Vermeer combineert verschillende foto’s, afbeeldingen en verf op zowel de computer als canvas om nieuwe voorstellingen te creëren. Haar favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ze gebruikt foto’s van mensen, oude muren, grunge-posters en andere interessante onderwerpen om een nieuw beeld te vormen. Na het digitale proces wordt de afbeelding afgedrukt en begint ze te schilderen, waarbij ze vele lagen structuur, gels en verf toevoegt. Haar werken zijn individueel met de hand gemaakt, genummerd en gesigneerd.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de beschikbaarheid van Sapphire II en andere werken van Karin Vermeer. Wij helpen u graag verder.