Riserva Statale Badia Prataglia I

12.000,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Afmeting 140 x 180 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstkoopregeling 10 X 1.200,00 rentevrij
Artikelnummer: AGNYQ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Riserva Statale Badia Prataglia I

Ontdek de magie van de Forest Scapes serie

De “Forest Scapes” serie is een nieuwe, originele collectie kunstwerken van de getalenteerde Karin Vermeer. Deze unieke creaties zijn gebaseerd op foto’s die Karin heeft gemaakt tijdens haar reizen binnen en buiten Nederland. Elk stuk in deze serie is een kunstwerk op zich, en “Riserva Statale Badia Prataglia I” is daar een prachtig voorbeeld van.

Inspiratie uit de natuur

Dit specifieke kunstwerk is geïnspireerd door een foto die Karin Vermeer nam in de betoverende Riserva Statale Badia Prataglia. De natuurlijke schoonheid van dit gebied heeft haar geïnspireerd om een kunstwerk te creëren dat de essentie van de natuur vastlegt.

Unieke techniek en materialen

Karin Vermeer heeft een innovatieve techniek gebruikt om dit schilderij tot leven te brengen. Ze heeft een dikke laag gel mediums aangebracht op de afbeelding en is daar vervolgens overheen gaan schilderen. Deze techniek geeft het kunstwerk een opvallende structuur en een bijna 3D-effect, waardoor het lijkt alsof je zo de diepte van het bos in kunt stappen.

Hoogwaardige afwerking

“Riserva Statale Badia Prataglia I” is met de hand gemaakt op papier en vervolgens gemonteerd op linnen. Het geheel is geplaatst op een 3D aluminium frame van hoge kwaliteit, wat zorgt voor een robuuste en duurzame constructie. De afwerking met een satijnen coating geeft het kunstwerk een subtiele glans en beschermt het tegen invloeden van buitenaf.

Een uniek en gedetailleerd kunstwerk

Dit schilderij is uniek in zijn soort en zeer gedetailleerd. De combinatie van fotografie, schilderkunst en innovatieve technieken maakt dit kunstwerk tot een ware blikvanger in elke ruimte. Of je nu een liefhebber bent van moderne kunst of gewoon op zoek bent naar een bijzonder stuk om je interieur te verfraaien, “Riserva Statale Badia Prataglia I” is een uitstekende keuze.

Koop nu en voeg een stukje natuur toe aan je collectie

Voeg dit unieke kunstwerk toe aan je collectie en geniet van de rust en schoonheid die het uitstraalt. “Riserva Statale Badia Prataglia I” is een investering in kunst die je jarenlang zult koesteren.