Retro Vogue

2.195,003.625,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstuitleen 65,85 p/maand
  • U spaart 43,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 219,50 rentevrij
Huur voor € 65,85 p/m
Artikelnummer: GTGJL Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Retro Vogue – een uniek kunstwerk van Karin Vermeer

Exclusief bij Amersfoort Art bieden wij de mogelijkheid om kunstwerken van Karin Vermeer in verschillende formaten aan te schaffen of te huren, zodat het werk perfect aansluit bij uw situatie. De kunstwerken van Karin Vermeer zijn beschikbaar in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks.

Over Retro Vogue

Retro Vogue is een prachtig kunstwerk van Karin Vermeer. Het model lijkt te genieten van de warme uitstraling van het werk. Dit kunstwerk is een samensmelting van fototechnieken en acryl op linnen, met bewerkingen door middel van diverse soorten structuurpasta’s voor een verbluffende uitstraling. Het kunstwerk is gespannen op hoogwaardig linnen, waarbij de zijkanten zorgvuldig zijn doorgeschilderd, zodat het direct aan de muur kan worden gehangen.

Handgemaakt en uniek

Handgemaakt door Karin Vermeer, vertonen al haar kunstwerken subtiele variaties en worden geleverd met een certificaat van echtheid. U kunt het kunstwerk ook online bestellen, en na ontvangst van uw bestelling nemen wij spoedig contact met u op om een bezorgafspraak te regelen. Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland en nodigt u van harte uit in onze galerie in Amersfoort. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor informatie over de huidige beschikbaarheid van specifieke werken.

Het creatieve proces van Karin Vermeer

Karin deelt haar creatieve proces: ‘Mijn werk is een combinatie van verschillende foto’s/afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas samenbreng om een nieuwe voorstelling te creëren. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen en oude muren, grunge-posters en diverse andere boeiende onderwerpen om telkens weer een nieuw beeld te vormen. Nadat het digitale deel is voltooid, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik met schilderen. Ik bouw het kunstwerk op met vele lagen structuur, gels en verf. Op deze manier probeer ik het digitale beeld weer tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept; het is een spel, en alles draait om het beeld. Ik begin doorgaans met een blanco canvas, maar door te kijken naar beelden die me intrigeren en ze te combineren, ontstaat geleidelijk aan een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag vervaardigd in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. Handgemaakt, elk werk is individueel net even anders en wordt uitgebracht in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.’