Pumice

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstkoopregeling 10 x 199,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: NZUXB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Kunstwerk “Pumice” door Karin Vermeer

Unieke kunstwerken exclusief bij Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art heeft u de exclusieve mogelijkheid om kunstwerken van Karin Vermeer in verschillende formaten aan te schaffen of te huren. Hierdoor kunt u het werk perfect laten aansluiten bij uw persoonlijke situatie. De kunstwerken van Karin Vermeer zijn beschikbaar in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks, wat elk stuk extra bijzonder maakt.

Ontdek “Pumice”: een fascinerend kunstwerk

“Pumice” is een fascinerend kunstwerk van Karin Vermeer. Net zo opwindend als de naam doet vermoeden, is het werk even indrukwekkend als je ervoor staat. Het kunstwerk maakt gebruik van bijzondere bewerkingen met behulp van fototechnieken en acryl op linnen. De verschillende soorten structuurpasta’s voegen extra dimensie toe aan het werk, waardoor het niet alleen visueel aantrekkelijk is maar mogelijk ook aangenaam om aan te raken.

Hoogwaardige afwerking en direct ophangbaar

Doordat het kunstwerk is opgespannen op kwaliteitslinnen en de zijkanten zorgvuldig zijn doorgeschilderd, kan het direct aan de muur worden gehangen. Karins kunstwerken worden met de hand vervaardigd en vertonen allemaal subtiele variaties. Dit maakt elk kunstwerk uniek.

Handgemaakt en geleverd met certificaat van echtheid

Het kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is ook online te bestellen. Na ontvangst van uw bestelling zullen wij spoedig contact met u opnemen om een bezorgafspraak te plannen. Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland en nodigt u van harte uit in onze galerie in Amersfoort.

Het artistieke proces van Karin Vermeer

Karin deelt haar artistieke proces: “Mijn werk is een mix van verschillende foto’s/afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te creëren. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen en oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om weer een nieuw beeld te creëren. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf eroverheen. Op deze manier probeer ik het digitale beeld weer tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept, het is een spel en alles gaat over het beeld. Ik begin in het algemeen vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die me interesseren en door ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld.”

Beschikbaarheid en maatwerk

Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.

Contact en bezoek

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor informatie over de huidige beschikbaarheid van specifieke werken. Bezoek onze galerie in Amersfoort en ontdek de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland.