Prince

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 199,50 rentevrij
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: EXGSS Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Prince – een eerbetoon aan een muzikaal icoon

Unieke kunstwerken van Karin Vermeer

Exclusief bij Amersfoort Art heeft u de mogelijkheid om de kunstwerken van Karin Vermeer in verschillende formaten aan te kopen of te huren, zodat het werk perfect aansluit bij uw situatie. De kunstwerken van Karin Vermeer zijn beschikbaar in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks.

Het verhaal achter Prince

Prince, het popidool, het multi-talent, een uniek individu dat helaas veel te vroeg is overleden. Zijn muziek heeft een belangrijke rol gespeeld in de jeugd van Karin en blijft ook daarna van invloed. Het was dan ook vanzelfsprekend dat Karin een prachtig eerbetoon aan hem zou creëren, in de vorm van dit uiterst fraaie portret. Een combinatie van fototechnieken en acryl op linnen.

Bijzondere technieken en materialen

Het kunstwerk is verrijkt met verschillende soorten structuurpasta’s, wat resulteert in een verbluffende uitstraling. Let vooral op de ‘symbols’ in de kleding, een mooi detail. Het kunstwerk is gespannen op hoogwaardig linnen, waarbij de zijkanten zorgvuldig zijn doorgeschilderd, waardoor het direct aan de muur kan worden gehangen. Handgemaakt door Karin, zijn al haar kunstwerken uniek en worden ze geleverd met een certificaat van echtheid.

Direct online te bestellen

U kunt het kunstwerk ook online bestellen, en na ontvangst van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak te regelen. Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland en nodigt u van harte uit in onze galerie in Amersfoort. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor informatie over de huidige beschikbaarheid van specifieke werken.

Het creatieve proces van Karin Vermeer

Karin deelt haar artistieke proces: ‘Mijn werk is een mix van verschillende foto’s/afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te creëren. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht, waarbij ik foto’s van mensen, oude muren, grunge-posters en andere boeiende onderwerpen gebruik om een fris beeld te construeren. Na het digitale proces wordt de afbeelding afgedrukt, waarna ik begin met schilderen. Ik bouw mijn kunstwerken op met meerdere lagen structuur, gels en verf om het digitale beeld tastbaar te maken. Mijn werk draait niet zozeer om uitleg en concept, maar meer om het spel en de visuele ervaring. Ik begin doorgaans met een blanco canvas, maar door te putten uit beelden die me fascineren en ze te combineren, ontstaat geleidelijk aan een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag in elke gewenste afmeting vervaardigd. Ze zijn veelal een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. Handgemaakt, elk werk is individueel enigszins verschillend, met een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.’