Oxidation (verkocht)

2.350,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Afmeting 110 x 110 cm
  • Oplage 25
  • Kunstkoopregeling 10 x 235,00 rentevrij
  • Kunstuitleen 70,50 p/maand
  • U spaart 47,00 p/maand
Huur voor € 70,50 p/m
Artikelnummer: oxidation110 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Oxidation: een kunstwerk van Karin Vermeer

Unieke combinatie van fototechnieken en acryl op linnen

Oxidation is een absoluut topstuk van Karin Vermeer en hierdoor al bijna uitverkocht. Dit indrukwekkende kunstwerk combineert fototechnieken met acryl op linnen, wat resulteert in een visueel intrigerend geheel. Het gebruik van warme kleuren en goudtinten, samen met structuurpasta’s, nodigt je uit om het doek en de omgeving van het afgebeelde hoofd met zowel je ogen als handen te verkennen.

Laatste exemplaar beschikbaar

Let op: dit is het laatste exemplaar van Oxidation en is beschikbaar in het formaat 110x110cm. Hierna is deze editie uitverkocht!

Hoogwaardige materialen en afwerking

Karin Vermeer maakt gebruik van kwaliteitslinnen, waarbij de zijkanten van het doek zijn meegeschilderd. Dit betekent dat het kunstwerk direct aan de muur kan worden gehangen. Elk kunstwerk van Karin wordt met de hand vervaardigd en is daardoor uniek. Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland.

Bezoek onze galerie

Wij nodigen u van harte uit in onze galerie in Amersfoort. Neem gerust contact met ons op om te informeren welke werken momenteel beschikbaar zijn.

Over de kunstenaar: Karin Vermeer

Karin Vermeer creëert haar kunstwerken door een mix van verschillende foto’s, afbeeldingen en verf te combineren op zowel de computer als canvas. Haar favoriete onderwerp is het vrouwengezicht, waarbij ze foto’s van mensen, oude muren, grunge-posters en andere interessante onderwerpen gebruikt om nieuwe beelden te creëren. Nadat het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begint ze erover te schilderen. Ze creëert het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf, waardoor het digitale beeld tastbaar wordt.

Unieke en beperkte oplage

Karin’s werk gaat niet zozeer over uitleg en concept; het is een spel waarbij alles draait om het beeld. Ze begint meestal vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die haar interesseren en deze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.