Onyx

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstkoopregeling 10 x 199,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: KEIGP Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

“`html

Onyx: een kunstwerk van Karin Vermeer

Exclusief bij Amersfoort Art kunt u de prachtige kunstwerken van Karin Vermeer in verschillende formaten kopen of huren. Hierdoor past het werk altijd perfect bij uw interieur. De kunstwerken van Karin Vermeer zijn in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks verkrijgbaar.

Unieke techniek en levendige uitstraling

Onyx is een schitterend en kleurrijk kunstwerk van Karin Vermeer, waarbij een verrassende combinatie van fototechnieken en acryl op linnen wordt gebruikt. Het werk is vervolgens bewerkt met diverse soorten structuurpasta’s, wat een geweldig levendig effect oplevert. De warme uitstraling van Onyx maakt het een bijzondere toevoeging aan elke ruimte.

Handgemaakt en direct ophangklaar

Het kunstwerk is opgespannen op kwaliteitslinnen en de zijkanten zijn meegeschilderd, waardoor het direct aan de muur kan worden gehangen. Elk kunstwerk van Karin Vermeer wordt met de hand vervaardigd en is daardoor uniek. Onyx wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is ook online te bestellen.

Ontdek de grootste collectie van Karin Vermeer

Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland. We nodigen u van harte uit in onze galerie in Amersfoort om deze prachtige werken te bewonderen. Neem gerust contact met ons op om te informeren welke werken momenteel beschikbaar zijn.

De visie van Karin Vermeer

Karin Vermeer: ‘Mijn werk is een mix van verschillende foto’s, afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te maken. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen, oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om een nieuw beeld te creëren. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf. Op deze manier probeer ik het digitale beeld tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept, het is een spel en alles draait om het beeld. Ik begin meestal vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die me interesseren en door ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Elk werk wordt op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.’

“`