Naima

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstkoopregeling 10 x 199,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: OEYMV Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Naima – een intrigerend kunstwerk van Karin Vermeer

Unieke creatie met verfijnde technieken

Naima, gecreëerd door de getalenteerde kunstenares Karin Vermeer, is een intrigerend kunstwerk dat zowel in naam als uitstraling buitengewoon is. Dit kunstwerk maakt gebruik van prachtige kleuren, geavanceerde fototechnieken en acryl op linnen, waarbij zelfs stukjes bladgoud zijn verwerkt. De toepassing van verschillende structuurpasta’s zorgt voor een schitterend resultaat.

Hoogwaardige afwerking

Het kunstwerk is opgespannen op hoogwaardig linnen, waarbij ook de zijkanten zorgvuldig zijn doorgeschilderd. Dit betekent dat Naima direct aan de muur kan worden gehangen, zonder dat een extra lijst nodig is. Elke creatie van Karin wordt met de hand vervaardigd, waardoor elk stuk uniek is in zijn eigen nuance.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van Naima ontvangt u een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit en waarde van dit bijzondere kunstwerk garandeert. Amersfoort Art biedt de mogelijkheid om dit kunstwerk online te bestellen. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij snel contact met u op om een bezorgafspraak te regelen.

Bezoek onze galerie

Amersfoort Art heeft de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland. Wij nodigen u van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken en deze prachtige collectie in het echt te bewonderen. Voor informatie over de beschikbaarheid van specifieke werken kunt u contact met ons opnemen.

Over de kunst van Karin Vermeer

Karin Vermeer over haar kunst: ‘Mijn creaties zijn een samensmelting van diverse foto’s en afbeeldingen, gecombineerd met verf op zowel de computer als het canvas om een nieuw beeld te vormen. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht, waarbij ik foto’s van mensen, oude muren, grunge-posters en andere boeiende onderwerpen gebruik om een fris beeld te construeren. Na het digitale proces wordt de afbeelding afgedrukt, waarna ik met schilderen begin. Ik bouw mijn kunstwerken op met meerdere lagen structuur, gels en verf om het digitale beeld tastbaar te maken. Mijn werk draait niet zozeer om uitleg en concept, maar meer om het spel en de visuele ervaring. Ik begin doorgaans met een blanco canvas, maar door te putten uit beelden die me fascineren en ze te combineren, ontstaat geleidelijk aan een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag in elke gewenste afmeting vervaardigd. Ze zijn veelal een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. Handgemaakt, elk werk is individueel enigszins verschillend, met een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.’