Marilyn

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 199,50 rentevrij
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: QMIAZ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Marilyn – een uniek kunstwerk van Karin Vermeer

Exclusief bij Amersfoort Art heeft u de mogelijkheid om de kunstwerken van Karin Vermeer in verschillende formaten te kopen of te huren. Zo past het werk altijd optimaal bij uw situatie. De kunstwerken van Karin Vermeer zijn in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks verkrijgbaar.

Een iconisch portret van Marilyn Monroe

Marilyn Monroe, actrice, icoon. Al vele malen door kunstenaars op het doek gezet en vereeuwigd. Karin Vermeer heeft haar creatieve vrijheid losgelaten en dit heeft geresulteerd in een prachtig en uniek portret. Een combinatie van fototechnieken en acryl op linnen. Het kunstwerk is bewerkt met diverse soorten structuurpasta’s, waardoor het een verbluffende uitstraling heeft gekregen. Opgespannen op kwaliteitslinnen waarbij op de zijkanten is doorgeschilderd. Het kunstwerk kan dus zo aan de muur!

Handgemaakte kunstwerken met certificaat van echtheid

De kunstwerken van Karin worden met de hand vervaardigd en zijn allemaal net een beetje anders. Wordt geleverd met certificaat van echtheid. Ook online te bestellen. Na ontvangst van de bestelling nemen wij z.s.m. contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland! Wij nodigen u van harte uit in onze galerie in Amersfoort. Neem gerust contact met ons op om te informeren welke werken momenteel beschikbaar zijn.

Over de kunstenaar

Karin: ‘Mijn werk is een mix van verschillende foto’s/afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te maken. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen en oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om weer een nieuw beeld te creëren. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf eroverheen. Op deze manier probeer ik het digitale beeld weer tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept, het is een spel en alles gaat over het beeld. Ik begin in het algemeen vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die me interesseren en door ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.’