Mahogany VI

1.825,003.325,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstkoopregeling 10 x 182,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 54,75 p/maand
  • U spaart 36,50 p/maand
Huur voor € 54,75 p/m
Artikelnummer: QHSIB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Mahogany VI van Karin Vermeer

Ontdek het adembenemende kunstwerk Mahogany VI van de getalenteerde kunstenares Karin Vermeer, exclusief verkrijgbaar bij Amersfoort Art. Dit unieke werk combineert fototechnieken met acryl op linnen en wordt verder verrijkt met diverse soorten structuurpasta’s, wat zorgt voor een bijzondere en tastbare uitstraling.

Bijzondere kenmerken van Mahogany VI

  • Unieke compositie: Mahogany VI is een samengestelde foto van een model, waarbij de mysterieuze blik van de jonge vrouw en haar subtiele afstandelijkheid intrigeren.
  • Hoogwaardige materialen: Het kunstwerk is opgespannen op kwaliteitslinnen en de zijkanten zijn doorgeschilderd, waardoor het direct aan de muur kan worden gehangen.
  • Handgemaakt: Elk kunstwerk van Karin Vermeer wordt met de hand vervaardigd, wat zorgt voor kleine unieke verschillen tussen elk exemplaar.
  • Beperkte oplage: Mahogany VI wordt geproduceerd in een kleine oplage van maximaal 25 stuks, elk genummerd en gesigneerd door de kunstenares.

Over Karin Vermeer

Karin Vermeer staat bekend om haar innovatieve mix van digitale en traditionele kunst. Haar werk is een combinatie van verschillende foto’s, afbeeldingen en verf die zij zowel op de computer als op canvas samenbrengt om nieuwe voorstellingen te creëren. Haar favoriete onderwerp is het vrouwengezicht, waarbij ze gebruik maakt van foto’s van mensen, oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen. Na het digitale proces wordt de afbeelding afgedrukt en begint zij erover te schilderen, waarbij ze vele lagen structuur, gels en verf toevoegt om het digitale beeld tastbaar te maken. Elk werk is uniek en wordt op aanvraag in elke gewenste afmeting vervaardigd.

Bezoek onze galerie

Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland. Wij nodigen u van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken en deze prachtige werken in het echt te bewonderen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de beschikbaarheid van Mahogany VI en andere werken van Karin Vermeer.

Bestel Mahogany VI eenvoudig online en voeg een uniek en intrigerend kunstwerk toe aan uw collectie. Elk exemplaar wordt geleverd met een certificaat van echtheid.