Mahogany V

1.825,003.325,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstkoopregeling 10 x 182,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 54,75 p/maand
  • U spaart 36,50 p/maand
Huur voor € 54,75 p/m
Artikelnummer: YKMSK Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Mahogany V – een uniek kunstwerk van Karin Vermeer

De kunstwerken van Karin Vermeer zijn bij Amersfoort Art in diverse formaten verkrijgbaar. Hierdoor past het kunstwerk altijd optimaal bij uw situatie. Elk kunstwerk van Karin Vermeer wordt in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks vervaardigd, wat zorgt voor exclusiviteit en authenticiteit.

Bijzonderheden van Mahogany V

Mahogany V is een prachtig kunstwerk van Karin Vermeer. De samengestelde foto van het model levert een bijzonder fraai exemplaar op, waarbij je je afvraagt wat de jonge vrouw ziet en waarom zij een beetje afstand bewaart. Dit kunstwerk is een combinatie van fototechnieken en acryl op linnen. Het is daarna bewerkt met diverse soorten structuurpasta’s, wat het een unieke uitstraling geeft. Opgespannen op kwaliteitslinnen, waarbij ook de zijkanten zijn beschilderd, kan het kunstwerk direct aan de muur worden gehangen.

Handgemaakt en uniek

De kunstwerken van Karin Vermeer worden met de hand vervaardigd en zijn daardoor allemaal net een beetje anders. Elk exemplaar wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Ook online te bestellen via Amersfoort Art. Na ontvangst van de bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Exclusieve collectie bij Amersfoort Art

Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland. Wij nodigen u van harte uit in onze galerie in Amersfoort om de werken in het echt te bewonderen. Heeft u vragen over de beschikbaarheid van specifieke werken? Neem gerust contact met ons op.

Over Karin Vermeer

Karin Vermeer: ‘Mijn werk is een mix van verschillende foto’s/afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te maken. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen, oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om weer een nieuw beeld te creëren. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf eroverheen. Op deze manier probeer ik het digitale beeld weer tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept, het is een spel en alles gaat over het beeld. Ik begin in het algemeen vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die me interesseren en door ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.’