Mahogany IV

1.825,003.325,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstuitleen 54,75 p/maand
  • U spaart 36,50 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 182,50 rentevrij
Huur voor € 54,75 p/m
Artikelnummer: JZRJQ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Mahogany IV – een betoverend kunstwerk van Karin Vermeer

Unieke kunstwerken in diverse formaten

De kunstwerken van Karin Vermeer zijn bij Amersfoort Art in diverse formaten verkrijgbaar. Hierdoor past het kunstwerk altijd optimaal bij uw situatie. Elk kunstwerk van Karin Vermeer wordt in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks vervaardigd, wat de exclusiviteit waarborgt.

De magie van Mahogany IV

Mahogany IV is een prachtig kunstwerk van Karin Vermeer. De samengestelde foto van het model creëert een bijzonder fraai exemplaar, waarbij je je afvraagt wat de jonge vrouw ziet en waarom zij een beetje afstand bewaart. Een combinatie van fototechnieken en acryl op linnen zorgt voor een unieke uitstraling. Het kunstwerk is daarna bewerkt met diverse soorten structuurpasta’s, waardoor het een bijzondere textuur heeft gekregen. Opgespannen op kwaliteitslinnen, waarbij de zijkanten zijn meegeschilderd, kan dit kunstwerk direct aan de muur worden gehangen.

Handgemaakt en uniek

De kunstwerken van Karin Vermeer worden met de hand vervaardigd en zijn daardoor allemaal net een beetje anders. Elk werk wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland. Wij nodigen u van harte uit in onze galerie in Amersfoort om deze prachtige werken in het echt te bewonderen. Neem gerust contact met ons op om te informeren welke werken momenteel beschikbaar zijn.

Karin Vermeer over haar werk

Karin: ‘Mijn werk is een mix van verschillende foto’s/afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te maken. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen en oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om weer een nieuw beeld te creëren. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf eroverheen. Op deze manier probeer ik het digitale beeld weer tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept, het is een spel en alles gaat over het beeld. Ik begin in het algemeen vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die me interesseren en door ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.’