Mahogany II

1.825,003.325,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstkoopregeling 10 x 182,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 54,75 p/maand
  • U spaart 36,50 p/maand
Huur voor € 54,75 p/m
Artikelnummer: AHKVB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Mahogany II – een kunstwerk van Karin Vermeer

De kunstwerken van Karin Vermeer zijn bij Amersfoort Art in diverse formaten te verkrijgen. Zo past het kunstwerk altijd optimaal bij uw situatie. De kunstwerken van Karin Vermeer worden in een kleine oplage van maximaal 25 stuks vervaardigd.

Uniek en veelzijdig kunstwerk

Mahogany II is een prachtig kunstwerk van Karin Vermeer. De samengestelde foto van het model levert een bijzonder fraai exemplaar op, waarbij je je afvraagt wat de jonge vrouw ziet en waarom zij een beetje afstand bewaart. Een combinatie van fototechnieken en acryl op linnen zorgt voor een unieke uitstraling. Het kunstwerk is vervolgens bewerkt met diverse soorten structuurpasta’s, waardoor het een bijzondere textuur heeft gekregen. Opgespannen op kwaliteitslinnen waarbij op de zijkanten is doorgeschilderd. Het kunstwerk kan dus direct aan de muur!

Handgemaakt en authentiek

De kunstwerken van Karin worden met de hand vervaardigd en zijn allemaal net een beetje anders. Elk werk wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Ook online te bestellen. Na ontvangst van de bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Exclusieve collectie bij Amersfoort Art

Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland! Wij nodigen u van harte uit in onze galerie in Amersfoort. Neem gerust contact met ons op om te informeren welke werken momenteel beschikbaar zijn.

Over de kunstenaar

Karin Vermeer: ‘Mijn werk is een mix van verschillende foto’s/afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te maken. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen en oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om weer een nieuw beeld te creëren. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf eroverheen. Op deze manier probeer ik het digitale beeld weer tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept, het is een spel en alles gaat over het beeld. Ik begin in het algemeen vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die me interesseren en door ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.’