Jasper II

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstkoopregeling 10 x 199,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: KOAFU Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Jasper II – Een uniek kunstwerk van Karin Vermeer

Exclusief bij Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art heeft u de unieke mogelijkheid om de kunstwerken van Karin Vermeer in diverse formaten te kopen of te huren. Hierdoor past het werk altijd optimaal bij uw situatie. De kunstwerken van Karin Vermeer zijn verkrijgbaar in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks.

Over Jasper II

Jasper II is een indrukwekkend kunstwerk van Karin Vermeer. De samengestelde foto van het model creëert een bijzonder fraai exemplaar, waarbij je je afvraagt wat de jonge vrouw ziet en waarom zij een beetje afstand bewaart. Het is een combinatie van fototechnieken en acryl op linnen, verder verrijkt met diverse soorten structuurpasta’s, wat het kunstwerk een unieke uitstraling geeft. Het werk is opgespannen op kwaliteitslinnen, waarbij de zijkanten zijn doorgeschilderd, zodat het direct aan de muur kan worden gehangen.

Handgemaakt en uniek

De kunstwerken van Karin Vermeer worden met de hand vervaardigd, waardoor elk exemplaar net een beetje anders is. Elk werk wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland. Wij nodigen u van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken.

Bestellen en contact

Jasper II is ook online te bestellen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Neem gerust contact met ons op om te informeren welke werken momenteel beschikbaar zijn.

Over Karin Vermeer

Karin Vermeer: ‘Mijn werk is een mix van verschillende foto’s, afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te maken. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen en oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om een nieuw beeld te creëren. Zodra het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf. Op deze manier probeer ik het digitale beeld tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept, het is een spel en alles draait om het beeld. Ik begin meestal vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die me interesseren en door ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.’

Ontdek de magie van Jasper II en andere werken van Karin Vermeer bij Amersfoort Art.