Frida Kahlo ‘B’

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstkoopregeling 10 x 199,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: NENKP Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Frida Kahlo ‘B’ – iconisch kunstwerk van Karin Vermeer

Uniek en expressief kunstwerk

Frida Kahlo ‘B’ is een prachtig kunstwerk van de iconische kunstenares Frida Kahlo, vervaardigd door Karin Vermeer. Als groot bewonderaar van Frida heeft Karin een aantal zeer mooie variaties van het bekende portret gecreëerd. Dit kunstwerk onderscheidt zich door zijn fantastische structuur en kleurgebruik, en bevat bijzondere details zoals stukjes goudfolie die in het kunstwerk zijn verwerkt.

Hoogwaardige materialen en afwerking

Het kunstwerk is opgespannen op kwaliteitslinnen, waarbij de zijkanten zijn doorgeschilderd. Dit betekent dat het kunstwerk direct klaar is om aan de muur te hangen. Elk kunstwerk van Karin Vermeer wordt met de hand vervaardigd, waardoor ze allemaal net een beetje anders zijn en een unieke uitstraling hebben.

Beschikbaarheid en formaten

De kunstwerken van Karin Vermeer zijn verkrijgbaar in een kleine oplage van maximaal 25 stuks, in formaten variërend van 100×100 cm tot 150×150 cm. Andere maten zijn op aanvraag beschikbaar. Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland.

Bezoek onze galerie in Amersfoort

Wij nodigen u van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken en de prachtige collectie van Karin Vermeer te bewonderen. Neem gerust contact met ons op om te informeren welke werken momenteel beschikbaar zijn.

Karin Vermeer over haar werk

Karin: “Mijn werk is een mix van verschillende foto’s/afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te maken. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen en oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om weer een nieuw beeld te creëren. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf eroverheen. Op deze manier probeer ik het digitale beeld weer tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept, het is een spel en alles gaat over het beeld. Ik begin in het algemeen vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die me interesseren en door ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.”