Flint V

1.825,003.325,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstkoopregeling 10 x 182,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 54,75 p/maand
  • U spaart 36,50 p/maand
Huur voor € 54,75 p/m
Artikelnummer: HBWLI Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Flint V – een uniek kunstwerk van Karin Vermeer

Ontdek de magie van Flint V

Flint V is een prachtig kunstwerk van de getalenteerde kunstenaar Karin Vermeer. Dit bijzondere kunstwerk combineert fototechnieken en acryl op linnen, wat resulteert in een visueel verbluffend geheel. De samengestelde foto van het model, bewerkt met diverse soorten structuurpasta’s, geeft Flint V een unieke uitstraling die je blijft fascineren.

Handgemaakt en exclusief

Elk kunstwerk van Karin Vermeer, inclusief Flint V, wordt met de hand vervaardigd en is daardoor net een beetje anders. De kunstwerken worden in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks gemaakt, wat zorgt voor een exclusief karakter. Bovendien wordt Flint V geleverd met een certificaat van echtheid, zodat u verzekerd bent van een origineel werk.

Hoogwaardige materialen en afwerking

Flint V is opgespannen op kwaliteitslinnen en de zijkanten zijn doorgeschilderd, wat betekent dat het kunstwerk direct klaar is om aan de muur te hangen. De zorgvuldige afwerking met diverse lagen structuur, gels en verf zorgt voor een tastbaar en levendig eindresultaat.

Over Karin Vermeer

Karin Vermeer staat bekend om haar unieke mix van foto’s, afbeeldingen en verf, die zij zowel digitaal als op canvas combineert. Haar favoriete onderwerp is het vrouwengezicht, en zij gebruikt een verscheidenheid aan elementen zoals oude muren, grunge-posters en andere interessante onderwerpen om nieuwe beelden te creëren. Elk werk is een spel van lagen en texturen, wat resulteert in een uniek en tastbaar kunstwerk.

Bezoek onze galerie

Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland. Wij nodigen u van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken en de werken van dichtbij te bewonderen. Neem gerust contact met ons op om te informeren welke werken momenteel beschikbaar zijn.

Bestel Flint V online

Flint V is ook eenvoudig online te bestellen via onze webshop. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Ontdek de unieke schoonheid van Flint V en voeg een exclusief kunstwerk van Karin Vermeer toe aan uw collectie.