Flint IV

1.825,003.325,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstkoopregeling 10 x 182,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 54,75 p/maand
  • U spaart 36,50 p/maand
Huur voor € 54,75 p/m
Artikelnummer: MFZSD Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Flint IV – een uniek kunstwerk van Karin Vermeer

Ontdek de betoverende wereld van Karin Vermeer met “Flint IV”, een exclusief kunstwerk beschikbaar bij Amersfoort Art. Dit werk, vervaardigd in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks, combineert fototechniek en acryl op linnen voor een visueel verbluffend resultaat.

Unieke combinatie van technieken

“Flint IV” is een samengestelde foto van een model, bewerkt met diverse soorten structuurpasta’s voor een bijzondere uitstraling. De combinatie van digitale en traditionele technieken zorgt voor een unieke textuur en diepte. Opgespannen op kwaliteitslinnen, waarbij de zijkanten zijn doorgeschilderd, is dit kunstwerk direct klaar om aan de muur te hangen.

Handgemaakt en authentiek

Elk kunstwerk van Karin Vermeer is met de hand vervaardigd en daardoor uniek. “Flint IV” wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is online te bestellen. Na uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

De visie van Karin Vermeer

Karin Vermeer: “Mijn werk is een mix van verschillende foto’s/afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te maken. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen en oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om weer een nieuw beeld te creëren. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf eroverheen. Op deze manier probeer ik het digitale beeld weer tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept, het is een spel en alles gaat over het beeld. Ik begin in het algemeen vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die me interesseren en door ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.”

Bezoek onze galerie

Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland. Wij nodigen u van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken en de werken van dichtbij te bewonderen. Neem gerust contact met ons op voor informatie over de beschikbaarheid van specifieke werken.