Flint I

1.825,003.325,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstkoopregeling 10 x 182,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 54,75 p/maand
  • U spaart 36,50 p/maand
Huur voor € 54,75 p/m
Artikelnummer: FXCDS Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Flint I – Een kunstwerk van Karin Vermeer

De kunstwerken van Karin Vermeer zijn bij Amersfoort Art in diverse formaten verkrijgbaar, zodat het kunstwerk altijd optimaal bij uw situatie past. Elk kunstwerk van Karin Vermeer wordt vervaardigd in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks, wat de exclusiviteit garandeert.

Unieke compositie en techniek

Flint I is een adembenemend kunstwerk van Karin Vermeer. De samengestelde foto van het model creëert een fascinerend beeld, waarbij de kijker zich afvraagt wat de jonge vrouw ziet en waarom zij een zekere afstand bewaart. Dit kunstwerk combineert fototechnieken met acryl op linnen en is daarna bewerkt met diverse soorten structuurpasta’s, wat het een unieke uitstraling geeft.

Hoogwaardige afwerking

Het kunstwerk is opgespannen op kwaliteitslinnen en de zijkanten zijn meegeschilderd, zodat het direct aan de muur kan worden gehangen. Elk kunstwerk van Karin Vermeer is met de hand vervaardigd en heeft daardoor een uniek karakter. Flint I wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Exclusieve collectie bij Amersfoort Art

Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland. Wij nodigen u van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken. Wilt u weten welke werken momenteel beschikbaar zijn? Neem gerust contact met ons op.

Over Karin Vermeer

Karin Vermeer combineert verschillende foto’s, afbeeldingen en verf op zowel de computer als canvas om nieuwe voorstellingen te creëren. Haar favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ze gebruikt foto’s van mensen, oude muren, grunge-posters en andere interessante onderwerpen om een nieuw beeld te vormen. Na het digitale gedeelte wordt de afbeelding afgedrukt en begint het schilderproces, waarbij vele lagen structuur, gels en verf worden toegevoegd. Hierdoor wordt het digitale beeld tastbaar gemaakt. Elk werk is individueel net even anders en wordt in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks vervaardigd, genummerd en gesigneerd.

Ontdek de unieke kunstwerken van Karin Vermeer bij Amersfoort Art en voeg een exclusief stuk toe aan uw collectie.