Fi

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Kunstkoopregeling 10 x 199,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: ZYXZX Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Fi – Een uniek kunstwerk van Karin Vermeer

Exclusief bij Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art bieden wij u de kans om de prachtige kunstwerken van Karin Vermeer in verschillende formaten te kopen of te huren. Hierdoor past het werk altijd optimaal bij uw situatie. De kunstwerken van Karin Vermeer zijn verkrijgbaar in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks, wat ze extra bijzonder maakt.

Beschrijving van Fi

Fi is een adembenemend kunstwerk van Karin Vermeer, waarin een samengestelde foto van een model centraal staat. Het beeld roept vragen op over wat de jonge vrouw ziet en waarom ze een zekere afstand bewaart. Deze intrigerende compositie is een combinatie van fototechnieken en acryl op linnen. Het kunstwerk is verder verrijkt met diverse soorten structuurpasta’s, wat het een unieke uitstraling geeft.

Hoogwaardige afwerking

Fi is opgespannen op kwaliteitslinnen en de zijkanten zijn door Karin Vermeer zelf beschilderd, zodat het kunstwerk direct aan de muur kan worden gehangen. Elk kunstwerk is met de hand vervaardigd en heeft daardoor een unieke touch. Bovendien wordt Fi geleverd met een certificaat van echtheid.

Online te bestellen

U kunt Fi eenvoudig online bestellen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland, en wij nodigen u van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken.

Over Karin Vermeer

Karin Vermeer: “Mijn werk is een mix van verschillende foto’s, afbeeldingen en verf, die ik zowel op de computer als op canvas combineer om een nieuwe voorstelling te creëren. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen, oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om een nieuw beeld te scheppen. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf. Op deze manier probeer ik het digitale beeld tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept; het is een spel en alles draait om het beeld. Ik begin meestal vrij blanco, maar door te kijken naar beelden die mij interesseren en ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.”

Contact

Neem gerust contact met ons op om te informeren welke werken momenteel beschikbaar zijn. Wij helpen u graag verder!