Feuerstein IV

3.325,00

  • Techniek Gemischte Medien auf Leinen
  • Oplage 25
  • Kunstuitleen 99,75 p/maand
  • U spaart 66,50 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 332,50 rentevrij
Huur voor € 99,75 p/m
Artikelnummer: MFZSD Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Feuerstein IV – een kunstwerk van Karin Vermeer

Ontdek het prachtige kunstwerk Feuerstein IV van de gerenommeerde kunstenares Karin Vermeer, exclusief verkrijgbaar bij Amersfoort Art. Dit unieke kunstwerk is verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor het perfect past in elke gewenste ruimte.

Unieke techniek en materialen

Feuerstein IV is een samengestelde foto van een model, gecombineerd met diverse fotografische technieken en acrylverf op linnen. Het kunstwerk is verder bewerkt met verschillende soorten structuurpasta’s, wat het een bijzonder en uniek uiterlijk geeft. Het doek is gespannen op hoogwaardig linnen en de zijkanten zijn beschilderd, zodat het kunstwerk direct aan de muur kan worden gehangen.

Handgemaakte en gelimiteerde oplage

Elk kunstwerk van Karin Vermeer is handgemaakt en daardoor uniek. Feuerstein IV wordt geproduceerd in een beperkte oplage van maximaal 25 stuks, elk genummerd en gesigneerd. Bij aankoop ontvangt u een certificaat van echtheid.

De visie van Karin Vermeer

Karin Vermeer beschrijft haar werk als een mix van verschillende foto’s, beelden en verf, die ze zowel digitaal als op doek combineert tot een nieuw geheel. Haar favoriete onderwerp is het vrouwelijke gezicht. Ze gebruikt foto’s van mensen, oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante motieven om een nieuw beeld te creëren. Zodra het digitale deel voltooid is, wordt het beeld geprint en begint ze het te overschilderen met vele lagen texturen, gels en verf. Op deze manier probeert ze het digitale beeld tastbaar te maken.

Bezoek onze galerie

Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland. Wij nodigen u van harte uit om onze galerie in Amersfoort te bezoeken en de prachtige werken in het echt te bewonderen. Neem gerust contact met ons op om te informeren welke werken momenteel beschikbaar zijn.

Breng uw interieur tot leven met Feuerstein IV en ervaar de unieke combinatie van fotografie en schilderkunst van Karin Vermeer. Dit kunstwerk kan ook eenvoudig online besteld worden. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij direct contact met u op om een leverdatum af te spreken.