Luchtige Lieverds

995,001.145,00

  • Techniek Metaal
  • Afmeting 180 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 29,85 p/maand
  • U spaart 19,90 p/maand
Huur voor € 29,85 p/m
Artikelnummer: WKYLV Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Luchtige lieverds door Jörg Ridderbusch

Uniek en kleurrijk kunstwerk

‘Luchtige Lieverds’ is een prachtig en kleurrijk beeldhouwwerk van de gerenommeerde kunstenaar Jörg Ridderbusch. Dit indrukwekkende kunstwerk, inclusief sokkel, heeft een hoogte van 180 cm en weegt ongeveer 50 kg. Het is een echte eyecatcher die elke ruimte opfleurt en wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Geschikt voor binnen en buiten

Dit unieke beeld kan zowel binnen als buiten worden geplaatst, waardoor het een veelzijdige aanvulling is op uw kunstcollectie. Het is te bezichtigen in onze galerie en uiteraard te koop. Dit kunstwerk is ook beschikbaar in onze kunstuitleen.

Gerecycleerde materialen met een verhaal

Jörg Ridderbusch staat bekend om zijn gebruik van gerecycleerde materialen, voornamelijk staal. Hij transformeert trapleuningen in tronen voor koningen en koninginnen en maakt van autovelgen prachtige vleugels voor vogels. Door emotie toe te voegen aan materialen die vaak als kil en zielloos worden ervaren, creëert hij kunstwerken die aan het eind van hun levenscyclus een nieuw leven krijgen.

Contrast en kleur

Het oude, geoxideerde ijzer vormt een scherp contrast met de levendige kleuren van Ridderbusch’s fantasiefiguren, die lijken te zijn weggelopen uit een wereld van sprookjes en sagen. Deze combinatie zorgt ervoor dat zijn kunstobjecten onmiddellijk in het oog springen en veel mensen fascineren.

Eyecatchers voor buitenruimtes

De kunstwerken van Ridderbusch zijn zeer geschikt als buitenkunst, niet alleen vanwege hun omvang maar ook vanwege hun ‘natuurlijke’ karakter. Het roestbruin van het ijzer en de frisse, vrolijke kleuren van de fantasiedieren maken zijn beelden tot ware eyecatchers in tuinen of andere buitenruimtes, waar het oog telkens opnieuw naar afdwaalt.