Krachtpatsers

995,001.145,00

  • Techniek Metaal
  • Afmeting 180 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 29,85 p/maand
  • U spaart 19,90 p/maand
Huur voor € 29,85 p/m
Artikelnummer: BMSHK Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Krachtpatsers van Jörg Ridderbusch: een ware blikvanger voor elke ruimte

Ontdek het indrukwekkende kunstwerk ‘Krachtpatsers’ van de gerenommeerde kunstenaar Jörg Ridderbusch. Dit prachtige tuinbeeld, inclusief sokkel, meet ongeveer 180 cm in lengte en weegt circa 65 kg. Het kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid en vormt een unieke toevoeging aan elke ruimte.

Geschikt voor buiten en binnen

‘Krachtpatsers’ is ontworpen om zowel binnen als buiten te schitteren. Het beeld kan met trots buiten worden geplaatst en is te bewonderen in onze galerie, waar het beschikbaar is voor aankoop. Optioneel kan het kunstwerk geleverd worden met of zonder metalen zuil, afhankelijk van uw voorkeur.

Gerecyclede materialen met een betoverende uitstraling

Ridderbusch’s kunst kenmerkt zich door het gebruik van gerecyclede materialen, voornamelijk staal. Hij transformeert alledaagse objecten zoals trapleuningen tot majestueuze tronen en autovelgen tot prachtige vogelvleugels. Op speelse wijze voegt hij emotie toe aan materialen die vaak als kil en levenloos worden beschouwd, en die zich bovendien op het einde van hun levenscyclus bevinden.

Contrast en levendigheid

Het contrast tussen het oude, geoxideerde ijzer en de levendige kleuren van zijn fantasiefiguren geeft zijn kunstwerken een betoverende uitstraling. Deze unieke combinatie trekt direct de aandacht en fascineert mensen. De kunstwerken van Ridderbusch zijn perfect geschikt voor buiten, niet alleen vanwege hun omvang, maar ook vanwege hun ‘natuurlijke’ uitstraling.

Eyecatchers voor elke tuin of buitenruimte

Het roestbruin van het ijzer en de levendige, vrolijke kleuren van de fantasiedieren maken ‘Krachtpatsers’ tot een echte eyecatcher in elke tuin of buitenruimte. Ze trekken constant de aandacht en oogsten bewondering van iedereen die ze ziet. Dit fraaie tuinbeeld van Jörg Ridderbusch is ook beschikbaar voor kunstuitleen.

Kom langs in onze galerie om ‘Krachtpatsers’ zelf te bewonderen en laat u betoveren door de unieke kunstwerken van Jörg Ridderbusch.