Gave Gozers

1.245,001.395,00

  • Techniek Metaal
  • Afmeting 180 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 37,35 p/maand
  • U spaart 24,90 p/maand
Huur voor € 37,35 p/m
Artikelnummer: DYXYM Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Gave Gozers: een kunstwerk van Jörg Ridderbusch

Ontdek de ‘Gave Gozers’, een levendig en uniek kunstwerk gecreëerd door de getalenteerde kunstenaar Jörg Ridderbusch. Dit indrukwekkende beeld, inclusief sokkel, heeft een hoogte van 180 cm en weegt ongeveer 65 kg. Het is een echte blikvanger en wordt geleverd met een certificaat van authenticiteit. Dit kunstwerk is perfect geschikt voor zowel binnen- als buitenruimtes.

Unieke materialen en technieken

Jörg Ridderbusch staat bekend om zijn innovatieve gebruik van gerecyclede materialen, zoals staal. Hij transformeert alledaagse objecten zoals trapleuningen en autovelgen tot majestueuze tronen en prachtige vleugels voor vogels. Deze speelse benadering geeft emotie aan materialen die vaak als koud en levenloos worden beschouwd, waardoor ze een nieuw leven krijgen in zijn kunstwerken.

Opvallende contrasten en levendige kleuren

De kunstwerken van Ridderbusch kenmerken zich door het gebruik van ruw, geoxideerd ijzer in combinatie met levendige kleuren. Dit contrast trekt direct de aandacht en fascineert toeschouwers. Zijn werk is uitermate geschikt als buitenkunst vanwege de natuurlijke uitstraling: het roestbruin van het ijzer en de frisse, vrolijke kleuren van de fantasiedieren vormen een harmonieus geheel in elke tuin of buitenruimte.

Een ware blikvanger

In tuinen en buitenruimtes fungeren de beelden van Ridderbusch als echte blikvangers. Het oog wordt steeds weer aangetrokken door de unieke vormen en kleurencombinaties. Kom de ‘Gave Gozers’ bewonderen in onze galerie en ervaar zelf de betovering van dit prachtige kunstwerk. Natuurlijk is het ook te koop en beschikbaar in onze kunstuitleen.

Bezoek Amersfoort Art en laat je inspireren door de creatieve kunstwerken van Jörg Ridderbusch!