Aanbieding!

Joop Hansen – Cow and Cat II

Oorspronkelijke prijs was: 95,00.Huidige prijs is: 49,50.

  • Techniek Gegoten kunsthars
  • Afmeting 20 x 20 cm
  • Oplage 250
Artikelnummer: WKPGG Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Joop Hansen – Cow and Cat II

Unieke kunstobjecten in beperkte oplage

Ontdek de betoverende wereld van Joop Hansen met zijn exclusieve kunstobjectenserie, waaronder het prachtige “Cow and Cat II”. Deze unieke kunstwerken zijn vervaardigd uit een hoogwaardige hars samenstelling en bieden een tijdloze toevoeging aan elke kunstcollectie.

Handgemaakt en genummerd

Elk object in de serie is met de grootste zorg en aandacht voor detail met de hand gesigneerd en genummerd door Joop Hansen zelf. Met een beperkte oplage van slechts 250 stuks, garandeert dit kunstwerk niet alleen exclusiviteit maar ook een blijvende waarde.

Afmetingen en materialen

De kunstobjecten hebben een afmeting van 20 x 20 cm, waardoor ze perfect passen in diverse interieurs. De hoogwaardige hars samenstelling zorgt voor duurzaamheid en een verfijnde uitstraling, die de artistieke visie van Joop Hansen volledig tot zijn recht laat komen.

Een must-have voor kunstliefhebbers

“Cow and Cat II” is een must-have voor elke kunstliefhebber die waarde hecht aan unieke, met de hand gemaakte kunstwerken. Voeg dit bijzondere stuk toe aan uw collectie en geniet van de tijdloze schoonheid en het vakmanschap van Joop Hansen.