Uitzicht Siliciumweg

2.450,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 80 x 125 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 245,00 rentevrij
  • Kunstuitleen 73,50 p/maand
  • U spaart 49,00 p/maand
Huur voor € 73,50 p/m
Artikelnummer: CICFH Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Uitzicht Siliciumweg – John Konijn

Een sfeervol kunstwerk

Ontdek het betoverende schilderij Uitzicht Siliciumweg van de getalenteerde kunstenaar John Konijn. Dit unieke kunstwerk is een ware blikvanger en brengt een gevoel van rust en contemplatie in elke ruimte.

Hoogwaardige materialen

Dit schilderij is vervaardigd met dikke lagen olieverf op topkwaliteit linnen, wat zorgt voor een rijke textuur en diepe kleuren. Het linnen is professioneel bespannen op een stevig aluminium kwaliteitsframe, waardoor het kunstwerk direct klaar is om aan de muur te hangen.

Uniek en authentiek

Elk werk van John Konijn is een unica, wat betekent dat u een exclusief stuk in huis haalt. Bij aankoop ontvangt u een certificaat van echtheid, zodat u zeker weet dat u een origineel werk bezit.

Te bewonderen in onze galerie

Uitzicht Siliciumweg is te zien in onze galerie in Amersfoort. Hier kunt u het schilderij in het echt bewonderen en de details van dichtbij bekijken. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit kunstwerk online aan te kopen.

Eenvoudige aankoop en bezorging

Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour, zodat u met een gerust hart kunt beslissen of dit prachtige kunstwerk bij u past.

Voeg een stukje unieke kunst toe aan uw collectie met Uitzicht Siliciumweg van John Konijn. Bestel vandaag nog en geniet van de schoonheid en het vakmanschap dat dit schilderij te bieden heeft.