Onze Lieve Vrouwetoren

2.725,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 76 x 146 cm
  • Oplage Unica
  • Inclusief Lijst
  • Kunstkoopregeling 10 X 272,50 rentevrij
Artikelnummer: KZPUA Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Onze Lieve Vrouwetoren – Een kunstwerk van John Konijn

Uniek en authentiek

Ontdek het prachtige kunstwerk “Onze Lieve Vrouwetoren” van de getalenteerde kunstenaar John Konijn. Dit unieke stuk is een unica, wat betekent dat er slechts één exemplaar van bestaat. Het schilderij is met zorg en passie vervaardigd, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elke kunstcollectie.

Hoogwaardige materialen

John Konijn heeft dit kunstwerk geschilderd met dikke lagen olieverf op topkwaliteit linnen. Het doek is bespannen op een stevig aluminium kwaliteitsframe, wat zorgt voor duurzaamheid en een blijvende schoonheid. Het gebruik van hoogwaardige materialen draagt bij aan de indrukwekkende uitstraling van het schilderij.

Inclusief fraaie baklijst

Het formaat van “Onze Lieve Vrouwetoren” is inclusief een fraaie, strakke baklijst. Deze lijst accentueert het kunstwerk en geeft het een extra mooie uitstraling, waardoor het een echte blikvanger is in uw interieur.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van dit kunstwerk ontvangt u een certificaat van echtheid. Dit certificaat garandeert de authenticiteit van het schilderij en bevestigt dat u een origineel werk van John Konijn in bezit heeft.

Te zien in onze galerie

U kunt “Onze Lieve Vrouwetoren” bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Kom langs en ervaar de schoonheid van dit kunstwerk in het echt. Het is ook mogelijk om dit kunstwerk online aan te kopen.

Persoonlijke bezorging

Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Zo zorgen wij ervoor dat het kunstwerk veilig en in perfecte staat bij u aankomt.

14 dagen retourrecht

Bij Amersfoort Art staat uw tevredenheid voorop. Daarom heeft u altijd 14 dagen recht van retour. Mocht het kunstwerk niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u het eenvoudig retourneren.