Harvest of Dreams

3.100,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 90 x 190 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 310,00 rentevrij
Artikelnummer: WMHNW Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Harvest of Dreams – John Konijn

Uniek groot kunstwerk

Het kunstwerk “Harvest of Dreams” van John Konijn is een indrukwekkend en groot schilderij dat direct de aandacht trekt. Dit unieke stuk is geschilderd met dikke lagen olieverf op topkwaliteit linnen, wat zorgt voor een rijke textuur en diepte.

Hoogwaardige materialen

Het linnen doek is bespannen op een stevig en duurzaam aluminium kwaliteitsframe, waardoor het kunstwerk zijn vorm en schoonheid behoudt. Dit maakt het mogelijk om “Harvest of Dreams” direct aan de muur te hangen zonder extra voorbereiding.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van dit kunstwerk ontvangt u een certificaat van echtheid, wat de waarde en authenticiteit van het werk bevestigt. Dit certificaat wordt meegeleverd, zodat u zeker weet dat u een origineel kunstwerk van John Konijn in handen heeft.

Te bezichtigen in onze galerie

“Harvest of Dreams” is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Wij nodigen u van harte uit om dit prachtige kunstwerk in het echt te komen bekijken. De kleuren en texturen komen in het echt nog beter tot hun recht.

Online aankoop en bezorging

Het is ook mogelijk om “Harvest of Dreams” online aan te kopen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Wij zorgen ervoor dat het kunstwerk veilig en snel bij u thuis wordt afgeleverd.

14 dagen retourrecht

Bij Amersfoort Art heeft u altijd 14 dagen recht van retour. Dit geeft u de mogelijkheid om het kunstwerk thuis te bekijken en te beslissen of het volledig aan uw verwachtingen voldoet.