Zonder Titel (autoweg)

3.795,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 120 x 200 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 379,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 113,85 p/maand
  • U spaart 75,90 p/maand
Huur voor € 113,85 p/m
Artikelnummer: TCUXV Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

zonder titel (autoweg) – een kunstwerk van John Konijn

uniek en indrukwekkend

Ontdek het prachtige grote kunstwerk zonder titel (autoweg) van de getalenteerde kunstenaar John Konijn. Dit unieke stuk is geschilderd met dikke lagen olieverf op topkwaliteit linnen, waarbij zelfs de zijkanten zijn meegeschilderd. Hierdoor kan het kunstwerk direct aan de muur worden gehangen zonder verdere omlijsting.

kwaliteit en authenticiteit gegarandeerd

Dit kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid, zodat u verzekerd bent van een origineel werk van John Konijn. De hoogwaardige materialen en de zorgvuldige afwerking maken dit schilderij een waardevolle toevoeging aan elke kunstcollectie.

te zien in onze galerie en beschikbaar in onze kunstuitleen

U kunt zonder titel (autoweg) bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Daarnaast is het kunstwerk ook beschikbaar in onze kunstuitleen, zodat u het tijdelijk in uw huis of kantoor kunt tentoonstellen. Wilt u dit kunstwerk liever meteen aanschaffen? Dat kan eenvoudig online via onze webshop.

gemakkelijk online bestellen

Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Zo zorgen wij ervoor dat het kunstwerk veilig en snel bij u thuis wordt bezorgd. Bovendien heeft u altijd 14 dagen recht van retour, zodat u met een gerust hart uw aankoop kunt doen.

Voeg dit unieke kunstwerk van John Konijn toe aan uw collectie en geniet van de schoonheid en vakmanschap dat het uitstraalt.