A7

1.225,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 42 x 60 cm
  • Oplage Unica
Artikelnummer: AEDZZ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Ontdek het unieke kunstwerk “A7” van John Konijn

Een olieverf op linnen kunstwerk

“A7” is een buitengewoon kunstwerk van de getalenteerde kunstenaar John Konijn. Dit unieke stuk is geschilderd met dikke lagen olieverf, wat zorgt voor een rijke textuur en diepe kleuren. Het kunstwerk is vervaardigd op topkwaliteit linnen en bespannen op een stevig aluminium kwaliteitsframe, waardoor het direct klaar is om aan uw muur te hangen.

Authenticiteit gegarandeerd

Bij aankoop van “A7” ontvangt u een certificaat van echtheid, zodat u zeker weet dat u een originele creatie van John Konijn in huis haalt. Dit certificaat bevestigt de authenticiteit en de unieke waarde van het kunstwerk.

Te bezichtigen in onze galerie in Amersfoort

Kom langs in onze galerie in Amersfoort om “A7” in het echt te bewonderen. De levendige kleuren en de indrukwekkende textuur komen pas echt tot hun recht wanneer u het kunstwerk van dichtbij bekijkt.

Online aanschaffen

Het is ook mogelijk om dit prachtige kunstwerk online aan te kopen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Zo zorgen we ervoor dat “A7” veilig en snel bij u thuis wordt afgeleverd.

14 dagen retourrecht

Bij Amersfoort Art heeft u altijd 14 dagen recht van retour. Mocht het kunstwerk toch niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u het zonder problemen retourneren.