Tulpen II

625,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 18,75 p/maand
  • U spaart 12,50 p/maand
Huur voor € 18,75 p/m
Artikelnummer: OEKFK Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Tulpen II – een kunstwerk van Jochem de Graaf

Dit prachtige schilderij, Tulpen II, van de getalenteerde kunstenaar Jochem de Graaf, is een ware eye-catcher in elk interieur. De moderne uitstraling en levendige kleuren van dit kunstwerk komen nog beter tot hun recht wanneer je het in het echt ziet. Geschilderd met olieverf op linnen, waarbij de zijkanten van het werk zijn meegeschilderd, is dit kunstwerk direct klaar om aan de muur te hangen.

Levendige kleuren en dieptewerking

De kleuren van Tulpen II zijn in werkelijkheid nog mooier en levendiger dan op de foto. Jochem de Graaf’s unieke manier van werken en zijn gebruik van materialen geven een bijzondere dimensie aan zijn schilderijen. Het reliëf zorgt voor een indrukwekkende dieptewerking, die door lichtinval en schaduwwerking nog eens extra wordt benadrukt.

Certificaat van echtheid en beschikbaarheid

Bij aankoop van Tulpen II ontvang je een certificaat van echtheid, wat de waarde en authenticiteit van het kunstwerk garandeert. Dit schilderij is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en tevens beschikbaar via onze kunstuitleen. Het is ook mogelijk om dit kunstwerk online aan te schaffen. Na ontvangst van je bestelling nemen wij contact met je op om een bezorgafspraak in te plannen.

Over de kunstenaar – Jochem de Graaf

Jochem de Graaf woont en werkt in Bunschoten en is een autodidactische kunstenaar met een grote passie voor schilderen. Zijn unieke stijl en materiaalgebruik geven zijn schilderijen een speciale dimensie. Jochem schildert een breed scala aan onderwerpen, waaronder bloemen, landschappen, steden en dorpen, naast zijn bekende (vrouwen)figuren. Elk kunstwerk wordt zorgvuldig opgebouwd met modeleerpasta en olieverf op linnen, waarbij hij gebruik maakt van een plamuurmes, dik penseel of spatel voor de verfaanbrenging en kleinere hulpmiddelen voor de verfijning.

De mooiste collectie van Jochem de Graaf

Amersfoort Art Galerie heeft misschien wel de grootste, maar zeker de mooiste collectie schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. Alle kunstwerken zijn te zien in onze galerie. Je bent van harte welkom om deze prachtige collectie te komen bewonderen!