Together II

675,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 70 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 20,25 p/maand
  • U spaart 13,50 p/maand
Huur voor € 20,25 p/m
Artikelnummer: AXABO-1 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Bij Amersfoort Art Galerie kunt u een prachtig kunstwerk van Jochem de Graaf bewonderen. Dit indrukwekkende schilderij, vervaardigd met olieverf op linnen, is met evenveel zorg aan de zijkanten beschilderd, waardoor het direct aan uw muur kan pronken, zonder verdere aanpassingen. De ware levendigheid en pracht van de kleuren van dit kunstwerk overtreffen uw verwachtingen.

Dit kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Natuurlijk is het ook beschikbaar in onze kunstuitleen. Mocht u verlangen naar dit stuk, dan bieden we u de mogelijkheid om het online aan te schaffen. Zodra uw bestelling binnen is, nemen we contact met u op om de bezorging te regelen.

Bij Amersfoort Art Galerie vindt u wellicht de meest magnifieke verzameling schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. Al zijn kunstwerken wachten op uw bewondering in onze galerie, en u bent van harte welkom!

Jochem de Graaf is gevestigd in Bunschoten, waar hij leeft en werkt. Schilderen is zijn grootste passie, en hij is een autodidact kunstenaar. Zijn unieke technieken en materiaalgebruik voegen een diepe dimensie toe aan zijn schilderijen, met een opvallend reliëf dat diepte benadrukt, versterkt door licht en schaduw.

Het oeuvre van Jochem is uitgebreid en omvat een breed scala aan onderwerpen, van (vrouwelijke) figuren tot bloemen, landschappen en stadsgezichten/dorpjes, allen in zijn herkenbare stijl. Zijn kunstwerken worden soms opgebouwd met modeleerpasta en zijn stuk voor stuk met liefde vervaardigd op linnen doeken met olieverf. Hij past de verf toe met plamuurmessen, dikke penselen of spatels en perfectioneert zijn creaties met kleinere hulpmiddelen.

Wenst u een schilderij van Jochem de Graaf aan te schaffen of te huren, of wilt u het eerst kosteloos bewonderen? Bij Amersfoort Art heeft u de gelegenheid om zowel te kopen als te huren via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, zodat u het kunstwerk kunt aanschaffen. En als u behoefte heeft aan iets nieuws, kunt u uw spaartegoed gebruiken om een ander kunstwerk te kopen of te huren. Onze kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u terecht op onze website. Ga naar onze kunstuitleenpagina voor gedetailleerde informatie.