Together I

675,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 70 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 20,25 p/maand
  • U spaart 13,50 p/maand
Huur voor € 20,25 p/m
Artikelnummer: AXABO Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Bij Amersfoort Art Galerie vindt u een prachtig kunstwerk van Jochem de Graaf. Dit imposante schilderij is vervaardigd met olieverf op linnen, met speciale aandacht besteed aan de beschildering van de zijkanten. Hierdoor is het schilderij direct klaar om aan de muur te hangen, zonder verdere aanpassingen. We verzekeren u dat de kleuren van dit kunstwerk in werkelijkheid nog levendiger en indrukwekkender zijn dan op de foto. Bovendien wordt het geleverd met een certificaat van echtheid en is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Uiteraard is het ook beschikbaar in onze kunstuitleen. Als u dat wenst, kunt u dit kunstwerk ook eenvoudig online aanschaffen. Na het plaatsen van uw bestelling nemen we contact met u op om een geschikte bezorgafspraak te regelen.

Amersfoort Art Galerie herbergt wellicht de meest uitgebreide, en zeker de meest prachtige, verzameling schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. Alle kunstwerken zijn te bewonderen in onze galerie, en u bent van harte welkom om ze te komen bezichtigen.

Jochem de Graaf is gevestigd in Bunschoten en is een gepassioneerde autodidact kunstenaar. Schilderen is zijn grote liefde, en hij heeft een geheel eigen werkwijze en materiaalgebruik ontwikkeld om zijn schilderijen een speciale dimensie te geven, met reliëf dat diepte en textuur toevoegt. Dit wordt verder geaccentueerd door de manier waarop licht en schaduweffecten op zijn werken spelen.

Jochem heeft een uitgebreid oeuvre en schildert een breed scala aan onderwerpen, waaronder (vrouwelijke) figuren, bloemen, landschappen en stadsgezichten/dorpjes, allen in zijn kenmerkende stijl. Zijn kunstwerken worden soms gecreëerd met modeleerpasta en worden stuk voor stuk vervaardigd op linnen doeken met behulp van olieverf. Hij past de verf toe met plamuurmessen, dikke penselen of spatels, en verfijnt details met kleinere hulpmiddelen.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen of huren van een schilderij van Jochem de Graaf, of als u het eerst wilt bezichtigen voordat u een beslissing neemt, dan biedt Amersfoort Art diverse mogelijkheden. De kunstwerken van Jochem de Graaf zijn beschikbaar voor aankoop en huur via onze kunstuitleen. Bovendien wordt een deel van het huurbedrag gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, waarmee u het betreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Als u op een gegeven moment iets anders wilt, kunt u uw spaartegoed inzetten voor een nieuw kunstwerk of een ander werk huren. Onze kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie en de geldende voorwaarden kunt u terecht op onze website. Bezoek onze kunstuitleenpagina voor uitgebreidere informatie.