Together I

675,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 70 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 20,25 p/maand
  • U spaart 13,50 p/maand
Huur voor € 20,25 p/m
Artikelnummer: AXABO Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Together I – een kunstwerk van Jochem de Graaf

Bij Amersfoort Art Galerie presenteren wij met trots “Together I”, een schitterend kunstwerk van de getalenteerde kunstenaar Jochem de Graaf. Dit indrukwekkende schilderij is vervaardigd met olieverf op linnen, waarbij bijzondere aandacht is besteed aan de beschildering van de zijkanten. Hierdoor is het kunstwerk direct klaar om aan de muur te hangen, zonder verdere aanpassingen.

Levendige kleuren en authentieke details

De kleuren van “Together I” zijn in werkelijkheid nog levendiger en indrukwekkender dan op de foto. Dit kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Uiteraard is het ook beschikbaar in onze kunstuitleen. Als u dat wenst, kunt u dit kunstwerk eenvoudig online aanschaffen. Na het plaatsen van uw bestelling nemen we contact met u op om een geschikte bezorgafspraak te regelen.

Ontdek de unieke stijl van Jochem de Graaf

Amersfoort Art Galerie herbergt wellicht de meest uitgebreide en zeker de meest prachtige verzameling schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. Alle kunstwerken zijn te bewonderen in onze galerie, en u bent van harte welkom om ze te komen bezichtigen.

Over de kunstenaar

Jochem de Graaf, gevestigd in Bunschoten, is een gepassioneerde autodidact kunstenaar. Schilderen is zijn grote liefde en hij heeft een geheel eigen werkwijze en materiaalgebruik ontwikkeld om zijn schilderijen een speciale dimensie te geven. Het reliëf in zijn werken voegt diepte en textuur toe, wat verder wordt geaccentueerd door de manier waarop licht en schaduweffecten op zijn werken spelen.

Breed scala aan onderwerpen

Jochem heeft een uitgebreid oeuvre en schildert een breed scala aan onderwerpen, waaronder (vrouwelijke) figuren, bloemen, landschappen en stadsgezichten/dorpjes, allen in zijn kenmerkende stijl. Zijn kunstwerken worden soms gecreëerd met modeleerpasta en worden stuk voor stuk vervaardigd op linnen doeken met behulp van olieverf. Hij past de verf toe met plamuurmessen, dikke penselen of spatels en verfijnt details met kleinere hulpmiddelen.

Koop of huur “Together I” bij Amersfoort Art

Bent u geïnteresseerd in het kopen of huren van “Together I” of een ander schilderij van Jochem de Graaf? Amersfoort Art biedt diverse mogelijkheden. De kunstwerken van Jochem de Graaf zijn beschikbaar voor aankoop en huur via onze kunstuitleen. Bovendien wordt een deel van het huurbedrag gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, waarmee u het betreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Als u op een gegeven moment iets anders wilt, kunt u uw spaartegoed inzetten voor een nieuw kunstwerk of een ander werk huren. Onze kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren.

Bezoek onze kunstuitleenpagina voor meer informatie en de geldende voorwaarden.