Summertime

675,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 70 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 20,25 p/maand
  • U spaart 13,50 p/maand
Huur voor € 20,25 p/m
Artikelnummer: RKTOT Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Prachtig Bloemenschilderij van Jochem de Graaf, vervaardigd in olieverf op linnen, waarbij de zijkanten van het doek ook zorgvuldig zijn geschilderd voor een naadloze uitstraling aan de muur. De levendige kleuren van dit kunstwerk zijn nog indrukwekkender in het echt. Optioneel is een elegante baklijst beschikbaar, waarvoor wij diverse voorbeelden kunnen tonen in onze galerie. Dit kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort, evenals beschikbaar voor kunstuitleen. Online aanschaf is ook mogelijk, waarbij we na het plaatsen van de bestelling contact met u opnemen om een bezorgafspraak in te plannen. De levertijd bedraagt 1-3 werkdagen.

Amersfoort Art Galerie huisvest mogelijk de grootste, maar zeker de meest prachtige verzameling schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. Al zijn kunstwerken zijn te bezichtigen in onze galerie. U bent van harte welkom!

Jochem de Graaf, gevestigd en werkend in Bunschoten, is een gepassioneerde autodidactische schilder. Zijn werkwijze en materiaalgebruik voegen een speciale dimensie toe aan zijn schilderijen: het reliëf creëert een diepgaand effect, versterkt door de speling van licht en schaduw. Jochem heeft een omvangrijk oeuvre en schildert een breed scala aan onderwerpen, van (vrouwelijke) figuren tot bloemen, landschappen en stadsgezichten, allen in zijn herkenbare stijl. Hij maakt gebruik van modeleerpasta en olieverf op linnen doeken, waarbij hij de verf aanbrengt met plamuurmessen, dikke penselen of spatels, en vervolgens verfijnt met kleinere hulpmiddelen.

SCHILDERIJEN VAN JOCHEM DE GRAAF KOPEN OF HUREN OF EERST GRATIS OP ZICHT?

De kunstwerken van Jochem de Graaf zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.