Summertime II

625,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 18,75 p/maand
  • U spaart 12,50 p/maand
Huur voor € 18,75 p/m
Artikelnummer: LBDMG Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Prachtig bloemenschilderij van Jochem de Graaf, vervaardigd met olieverf op linnen waarbij de zijkanten van het werk zorgvuldig zijn meegeschilderd, waardoor het direct aan de muur kan worden opgehangen. De ware pracht en levendigheid van de kleuren van dit kunstwerk komen pas echt tot hun recht in persoonlijke bezichtiging. Voor wie wenst, kan het schilderij worden ingelijst met een baklijst, waarvan we diverse voorbeelden in onze galerie in Amersfoort kunnen tonen. Elk werk wordt geleverd met een certificaat van echtheid. U kunt het bewonderen in onze galerie in Amersfoort en het ook beschikbaar vinden voor kunstuitleen. Online aankopen zijn eveneens mogelijk, waarbij we na het plaatsen van uw bestelling contact met u opnemen om een bezorgafspraak te regelen. De levertijd bedraagt doorgaans 1-3 werkdagen.

Amersfoort Art Galerie herbergt mogelijk de meest omvangrijke, maar zeker de mooiste verzameling schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. Alle werken zijn te bewonderen in onze galerie, waar u van harte welkom bent.

Jochem de Graaf, gevestigd in Bunschoten, is een gepassioneerde autodidactische schilder wiens werken een bijzondere dimensie krijgen door zijn werkwijze en materiaalgebruik. Het reliëf in zijn schilderijen creëert een diepgaand effect, versterkt door de speling van licht en schaduw. Met een uitgebreid oeuvre schildert Jochem een scala aan onderwerpen, variërend van (vrouwelijke) figuren tot bloemen, landschappen en stadsgezichten, allen in zijn herkenbare stijl. Hij maakt gebruik van modeleerpasta en olieverf op linnen doeken, waarbij hij de verf met een plamuurmes, dikke penseel of spatel aanbrengt, en vervolgens verfijnt met kleinere hulpmiddelen.

SCHILDERIJEN VAN JOCHEM DE GRAAF KOPEN OF HUREN OF EERST GRATIS OP ZICHT?

De kunstwerken van Jochem de Graaf zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.