Summer Breeze II

695,00

  • Techniek Olieverf op Linnen
  • Afmeting 70 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 20,85 p/maand
  • U spaart 13,90 p/maand
Huur voor € 20,85 p/m
Artikelnummer: NEFNK Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Prachtig kunstwerk van Jochem de Graaf, vervaardigd met olieverf op linnen waarbij de zijkanten zorgvuldig zijn doorgeschilderd. Het werk is direct ophangbaar en de levendige kleuren komen in werkelijkheid nog beter tot hun recht. Optioneel is een baklijst beschikbaar, en in onze galerie tonen wij diverse voorbeelden hiervan. Het kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort, ook beschikbaar voor kunstuitleen. Online aankopen zijn eveneens mogelijk, en na het plaatsen van een bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak te regelen.

Amersfoort Art Galerie herbergt mogelijk de grootste, maar zeker de prachtigste verzameling schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. Alle kunstwerken zijn te bewonderen in onze galerie, waar u van harte welkom bent!

Jochem de Graaf, gevestigd in Bunschoten, is een autodidact met een passie voor schilderen. Zijn werkwijze en materiaalgebruik voegen een speciale dimensie toe aan zijn schilderijen, met reliëf dat voor dieptewerking zorgt. Door lichtinval en schaduw krijgt dit nog meer nadruk.

Met een uitgebreid oeuvre schildert Jochem een scala aan onderwerpen, variërend van (vrouwen)figuren tot bloemen, landschappen en steden/dorpjes, allen in zijn herkenbare stijl. Zijn kunstwerken, vaak opgezet met modeleerpasta, zijn gemaakt met olieverf op linnen doeken. Het gebruik van plamuurmes, dik penseel of spatel geeft zijn werken verfijning.

Wilt u een schilderij van Jochem de Graaf kopen of huren, of eerst gratis op zicht ontvangen? Bij Amersfoort Art zijn de kunstwerken te koop en te huur via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt opgebouwd als spaartegoed, waarmee u het kunstwerk kunt aanschaffen. Ook kunt u dit tegoed gebruiken voor een nieuw kunstwerk of een ander werk huren. De kunstuitleen is aantrekkelijk voor zowel bedrijven als particulieren. Bekijk de voorwaarden op onze website en ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.