Summer Breeze II

695,00

  • Techniek Olieverf op Linnen
  • Afmeting 70 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 20,85 p/maand
  • U spaart 13,90 p/maand
Huur voor € 20,85 p/m
Artikelnummer: NEFNK Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Summer Breeze II door Jochem de Graaf

Uniek kunstwerk vervaardigd met olieverf op linnen

Summer Breeze II is een adembenemend kunstwerk van de getalenteerde Jochem de Graaf. Dit schilderij is met zorg en vakmanschap gemaakt, waarbij olieverf op linnen is gebruikt. De zijkanten van het doek zijn zorgvuldig meegeschilderd, waardoor het werk een naadloze en professionele uitstraling heeft. Het schilderij is direct ophangbaar, zodat u meteen kunt genieten van de levendige kleuren die in werkelijkheid nog indrukwekkender zijn.

Optionele baklijst en galerie voorbeelden

Voor een extra verfijnde afwerking is een baklijst optioneel beschikbaar. In onze galerie tonen wij diverse voorbeelden van hoe een baklijst het kunstwerk nog meer tot zijn recht kan laten komen. Kom gerust langs om de mogelijkheden te bekijken en advies te krijgen over de beste presentatie van uw kunstwerk.

Certificaat van echtheid

Summer Breeze II wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de waarde en authenticiteit van het kunstwerk bevestigt. Dit certificaat maakt het schilderij niet alleen een visueel genot, maar ook een waardevolle toevoeging aan uw kunstcollectie.

Bezoek onze galerie of kies voor kunstuitleen

Het kunstwerk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Hier kunt u het schilderij in alle rust bekijken en de details in het echt ervaren. Daarnaast is Summer Breeze II beschikbaar voor kunstuitleen, een ideale optie als u het werk eerst in uw eigen ruimte wilt ervaren voordat u tot aankoop overgaat.

Online aankoop en bezorging

Ook online aankopen zijn mogelijk via onze webshop. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak te regelen. Zo kunt u zonder zorgen genieten van uw nieuwe kunstwerk.

Over Jochem de Graaf

Een autodidact met passie

Jochem de Graaf, gevestigd in Bunschoten, is een autodidactische kunstenaar met een diepe passie voor schilderen. Zijn unieke werkwijze en materiaalgebruik voegen een speciale dimensie toe aan zijn schilderijen. Het reliëf in zijn werken zorgt voor een indrukwekkende dieptewerking, die door lichtinval en schaduw nog meer benadrukt wordt.

Veelzijdig oeuvre

Jochem de Graaf schildert een breed scala aan onderwerpen, variërend van (vrouwen)figuren tot bloemen, landschappen en stadsgezichten. Elk werk is gemaakt in zijn herkenbare stijl, vaak opgezet met modeleerpasta en vervaardigd met olieverf op linnen doeken. Het gebruik van plamuurmes, dik penseel of spatel geeft zijn werken een verfijnde en unieke uitstraling.

Kopen of huren bij Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art kunt u de kunstwerken van Jochem de Graaf kopen of huren via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt opgebouwd als spaartegoed, waarmee u het kunstwerk kunt aanschaffen. Dit tegoed kunt u ook gebruiken voor een nieuw kunstwerk of om een ander werk te huren. Onze kunstuitleen is aantrekkelijk voor zowel bedrijven als particulieren. Bekijk de voorwaarden op onze website en ontdek de mogelijkheden.

Bezoek Amersfoort Art

Amersfoort Art Galerie herbergt een prachtige verzameling schilderijen van Jochem de Graaf. Alle kunstwerken zijn te bewonderen in onze galerie, waar u van harte welkom bent. Kom langs en laat u inspireren door de werken van deze getalenteerde kunstenaar.

Voor meer informatie, bezoek onze website of kom langs in onze galerie in Amersfoort. We helpen u graag verder met al uw vragen en wensen.