Summer Breeze I

695,00

  • Techniek Olieverf op Linnen
  • Afmeting 70 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 20,85 p/maand
  • U spaart 13,90 p/maand
Huur voor € 20,85 p/m
Artikelnummer: SDFTD Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Zeer fraai kunstwerk gecreëerd door Jochem de Graaf. Het is vervaardigd met olieverf op linnen, waarbij ook de zijkanten van het werk zijn afgewerkt. Dit betekent dat het direct aan de muur kan worden gehangen. We verzekeren u dat de kleuren van dit kunstwerk in werkelijkheid nog mooier en levendiger zijn. Optioneel is het mogelijk om het kunstwerk te voorzien van een baklijst, waarvan we in de galerie diverse voorbeelden kunnen tonen. Het wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort, evenals beschikbaar voor kunstuitleen. Online aankoop is ook een mogelijkheid, en na het plaatsen van een bestelling nemen we contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Amersfoort Art Galerie herbergt mogelijk de grootste, en zeker de meest prachtige, collectie schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. Al onze kunstwerken zijn te bezichtigen in de galerie, waar u van harte welkom bent.

Jochem de Graaf is gevestigd in Bunschoten en heeft schilderen als zijn grote passie. Als autodidact is zijn manier van werken en materiaalgebruik kenmerkend voor zijn schilderijen, met reliëf dat een indrukwekkende dieptewerking biedt. Het spel van lichtinval en schaduw benadrukt dit nog verder.

Jochem heeft een omvangrijk oeuvre en schildert een divers scala aan onderwerpen, waaronder (vrouwen)figuren, bloemen, landschappen en steden/dorpjes, allen in zijn herkenbare stijl. Zijn kunstwerken worden soms opgezet met modeleerpasta en zijn allemaal vervaardigd met olieverf op linnen doeken. Met een plamuurmes, dik penseel of spatel brengt hij de verf op het doek aan, waarbij hij vervolgens verfijning aanbrengt met kleinere hulpmiddelen.

Wilt u een schilderij van Jochem de Graaf kopen of huren, of wilt u het eerst gratis op zicht bekijken? Amersfoort Art biedt de kunstwerken van Jochem de Graaf te koop en te huur aan via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, waarmee u het desbetreffende kunstwerk kunt aankopen. En als u toe bent aan iets nieuws, kunt u met uw spaartegoed een ander kunstwerk aanschaffen of een nieuw werk huren. De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Bekijk de voorwaarden op onze website voor meer informatie over onze kunstuitleen.