Summer Breeze I

695,00

  • Techniek Olieverf op Linnen
  • Afmeting 70 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 20,85 p/maand
  • U spaart 13,90 p/maand
Huur voor € 20,85 p/m
Artikelnummer: SDFTD Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Summer Breeze I – Een kunstwerk van Jochem de Graaf

Olieverf op linnen met afwerking aan de zijkanten

Summer Breeze I is een zeer fraai kunstwerk gecreëerd door Jochem de Graaf, vervaardigd met olieverf op linnen. Bijzonder aan dit werk is dat ook de zijkanten zijn afgewerkt, wat betekent dat het direct aan de muur kan worden gehangen zonder dat een lijst noodzakelijk is.

Levendige kleuren en optionele baklijst

We verzekeren u dat de kleuren van dit kunstwerk in werkelijkheid nog mooier en levendiger zijn dan op een foto. Optioneel is het mogelijk om het kunstwerk te voorzien van een baklijst, waarvan we in onze galerie diverse voorbeelden kunnen tonen.

Certificaat van echtheid en galeriebezoek

Summer Breeze I wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Het kunstwerk is tevens beschikbaar voor kunstuitleen, waardoor u het eerst gratis op zicht kunt bekijken voordat u een definitieve beslissing maakt.

Over Jochem de Graaf

Een autodidact met passie

Jochem de Graaf, gevestigd in Bunschoten, heeft schilderen als zijn grote passie. Als autodidact is zijn manier van werken en materiaalgebruik kenmerkend voor zijn schilderijen. Het reliëf in zijn werken biedt een indrukwekkende dieptewerking, die nog verder wordt benadrukt door het spel van lichtinval en schaduw.

Divers en herkenbaar oeuvre

Jochem heeft een omvangrijk oeuvre en schildert een divers scala aan onderwerpen, waaronder (vrouwen)figuren, bloemen, landschappen en steden/dorpjes, allen in zijn herkenbare stijl. Zijn kunstwerken worden soms opgezet met modeleerpasta en zijn allemaal vervaardigd met olieverf op linnen doeken. Met een plamuurmes, dik penseel of spatel brengt hij de verf op het doek aan, waarbij hij vervolgens verfijning aanbrengt met kleinere hulpmiddelen.

Kopen of huren bij Amersfoort Art

Flexibele kunstuitleen

Wilt u een schilderij van Jochem de Graaf kopen of huren, of wilt u het eerst gratis op zicht bekijken? Amersfoort Art biedt de kunstwerken van Jochem de Graaf te koop en te huur aan via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, waarmee u het desbetreffende kunstwerk kunt aankopen. En als u toe bent aan iets nieuws, kunt u met uw spaartegoed een ander kunstwerk aanschaffen of een nieuw werk huren. De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Bekijk de voorwaarden op onze website voor meer informatie over onze kunstuitleen.

Bezoek onze galerie

Amersfoort Art Galerie herbergt mogelijk de grootste, en zeker de meest prachtige, collectie schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. Al onze kunstwerken zijn te bezichtigen in de galerie, waar u van harte welkom bent.