Remember

725,00

  • Techniek Olieverf op Linnen
  • Afmeting 100 x 120 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 21,75 p/maand
  • U spaart 14,50 p/maand
Huur voor € 21,75 p/m
Artikelnummer: EVWHT Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Een prachtig kunstwerk van Jochem de Graaf. Dit grote schilderij is gemaakt met olieverf op linnen, waarbij de zijkanten van het werk ook zorgvuldig zijn beschilderd. Hierdoor kan het direct aan de muur worden gehangen. We verzekeren u dat de kleuren van dit kunstwerk in werkelijkheid nog levendiger en indrukwekkender zijn. Het wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort, en natuurlijk beschikbaar in onze kunstuitleen. U heeft ook de mogelijkheid om dit kunstwerk online aan te schaffen. Na ontvangst van uw bestelling zullen we contact met u opnemen om een bezorgafspraak te regelen. Levertijd 1-3 werkdagen.

Amersfoort Art Galerie heeft wellicht de grootste, maar zeker de meest prachtige collectie schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. Alle kunstwerken zijn te bezichtigen in onze galerie, en u bent van harte welkom!

Jochem de Graaf woont en werkt in Bunschoten. Schilderen is zijn grote passie, en hij is een zelfstandig autodidact kunstenaar. Zijn werkwijze en materiaalgebruik voegen een speciale dimensie toe aan zijn schilderijen, met reliëf dat een diepgaand gevoel van diepte creëert. Dit wordt verder benadrukt door lichtinval en schaduweffecten.

Jochem heeft een uitgebreid oeuvre en schildert een breed scala aan onderwerpen. Naast (vrouwelijke) figuren schildert hij ook graag bloemen, landschappen en stadsgezichten/dorpjes, allemaal in zijn herkenbare stijl. De kunstwerken worden soms opgezet met modeleerpasta en zijn allemaal vervaardigd met olieverf op linnen doeken. Hij brengt de verf aan met een plamuurmes, dik penseel of spatel, en verfijnt deze met kleinere hulpmiddelen.

Wilt u een schilderij van Jochem de Graaf kopen of huren, of wilt u het eerst gratis bezichtigen?

De kunstwerken van Jochem de Graaf zijn te koop en te huur bij Amersfoort Art, via onze kunstuitleen. Een deel van uw huurbedrag wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aanschaffen. Als u toe bent aan iets anders, kunt u met uw spaartegoed een nieuw kunstwerk kopen of een ander werk huren en uw spaartegoed meenemen! Onze kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u terecht op onze website. Bezoek onze kunstuitleenpagina voor meer details.