Remember

725,00

  • Techniek Olieverf op Linnen
  • Afmeting 100 x 120 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 21,75 p/maand
  • U spaart 14,50 p/maand
Huur voor € 21,75 p/m
Artikelnummer: EVWHT Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Remember – Een kunstwerk van Jochem de Graaf

Een levendig olieverfschilderij op linnen

Ontdek “Remember”, een prachtig kunstwerk van de getalenteerde Jochem de Graaf. Dit grote schilderij is vervaardigd met olieverf op linnen, waarbij zelfs de zijkanten zorgvuldig zijn beschilderd. Hierdoor kunt u het direct aan de muur hangen en genieten van de levendige kleuren die in werkelijkheid nog indrukwekkender zijn.

Certificaat van echtheid en galeriebezoek

Bij aankoop van “Remember” ontvangt u een certificaat van echtheid. Dit kunstwerk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is ook beschikbaar via onze kunstuitleen. U heeft de mogelijkheid om dit kunstwerk online aan te schaffen. Na uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak te regelen.

De unieke stijl van Jochem de Graaf

Jochem de Graaf, woonachtig en werkzaam in Bunschoten, is een autodidact kunstenaar met een grote passie voor schilderen. Zijn unieke werkwijze en materiaalgebruik voegen een speciale dimensie toe aan zijn schilderijen, met reliëf dat een diepgaand gevoel van diepte creëert. Dit wordt verder benadrukt door lichtinval en schaduweffecten, waardoor elk werk een dynamische uitstraling krijgt.

Breed scala aan onderwerpen

Jochem de Graaf heeft een uitgebreid oeuvre en schildert een breed scala aan onderwerpen. Naast (vrouwelijke) figuren schildert hij ook graag bloemen, landschappen en stadsgezichten/dorpjes, allemaal in zijn herkenbare stijl. De kunstwerken worden soms opgezet met modeleerpasta en zijn allemaal vervaardigd met olieverf op linnen doeken. Hij brengt de verf aan met een plamuurmes, dik penseel of spatel, en verfijnt deze met kleinere hulpmiddelen.

Kopen of huren via Amersfoort Art

Wilt u een schilderij van Jochem de Graaf kopen of huren, of wilt u het eerst gratis bezichtigen? De kunstwerken van Jochem de Graaf zijn te koop en te huur bij Amersfoort Art via onze kunstuitleen. Een deel van uw huurbedrag wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aanschaffen. Als u toe bent aan iets anders, kunt u met uw spaartegoed een nieuw kunstwerk kopen of een ander werk huren en uw spaartegoed meenemen!

Interessant voor bedrijven en particulieren

Onze kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u terecht op onze website. Bezoek onze kunstuitleenpagina voor meer details.

Bezoek Amersfoort Art Galerie

Amersfoort Art Galerie heeft wellicht de grootste, maar zeker de meest prachtige collectie schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. Alle kunstwerken zijn te bezichtigen in onze galerie, en u bent van harte welkom!