On the beach I

725,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 21,75 p/maand
  • U spaart 14,50 p/maand
Huur voor € 21,75 p/m
Artikelnummer: PXKLW Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

On the beach I – Een kunstwerk van Jochem de Graaf

Unieke kenmerken van On the beach I

‘On the beach I’ is een schitterend kunstwerk uit de nieuwste serie van de gerenommeerde kunstenaar Jochem de Graaf. Dit schilderij valt op door de zeer dikke details, zoals de surfers, figuren en parasols, die een opvallend 3D-effect creëren. Deze bijzondere dimensie geeft het schilderij een levendige uitstraling die in het echt nog indrukwekkender is dan op foto.

Authenticiteit en beschikbaarheid

Dit kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en waarde ervan onderstreept. ‘On the beach I’ is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is ook beschikbaar via onze kunstuitleen. Daarnaast kunt u het schilderij eenvoudig online aanschaffen. Na uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Bezoek onze galerie in Amersfoort

Amersfoort Art Galerie heeft wellicht de grootste, maar zeker de mooiste collectie schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. Alle kunstwerken zijn te zien in onze galerie, waar u van harte welkom bent om deze kunstwerken in het echt te komen bewonderen.

Over de kunstenaar – Jochem de Graaf

Jochem de Graaf woont en werkt in Bunschoten. Hij is een autodidact wiens passie voor schilderen duidelijk zichtbaar is in zijn werk. Zijn unieke manier van werken en materiaalgebruik geven zijn schilderijen een speciale dimensie; het reliëf zorgt voor een enorme dieptewerking, die door lichtinval en schaduwwerking nog eens extra wordt benadrukt.

Jochem heeft een omvangrijk oeuvre en schildert een breed scala aan onderwerpen. Naast figuren schildert hij ook graag bloemen, landschappen en steden/dorpjes, allemaal in zijn herkenbare stijl. De kunstwerken worden soms opgezet met modeleerpasta en zijn allen vervaardigd met olieverf op linnen doeken. Met een plamuurmes, dik penseel of spatel brengt hij de verf op het doek aan, waarna de verfijning volgt met kleinere hulpmiddelen.

Schilderijen van Jochem de Graaf kopen of huren

De kunstwerken van Jochem de Graaf zijn bij Amersfoort Art zowel te koop als te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het kunstwerk kunt aankopen. Bent u toe aan iets anders? Gebruik uw spaartegoed om een nieuw kunstwerk te kopen of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! Onze kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Bekijk de voorwaarden op onze website voor meer informatie. Ga naar onze kunstuitleen voor meer details.

Ontdek de prachtige wereld van Jochem de Graaf bij Amersfoort Art en laat u inspireren door zijn unieke kunstwerken.