Ondergaande zon

595,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 60 x 120 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 17,85 p/maand
  • U spaart 11,90 p/maand
Huur voor € 17,85 p/m
Artikelnummer: MIGDA Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Ondergaande zon – een kunstwerk van Jochem de Graaf

Unieke olieverf op linnen

Jochem de Graaf creëert zelden werken in dit formaat, waardoor “Ondergaande zon” een echte eye-catcher is! Dit prachtige olieverfschilderij op linnen heeft doorgeschilderde zijkanten, zodat het direct aan de muur kan worden gehangen. De kleuren van dit kunstwerk zijn in het echt nog mooier en levendiger dan op de foto. Het wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Dit kunstwerk is tevens beschikbaar in onze kunstuitleen en kan ook online worden aangeschaft.

Over de kunstenaar – Jochem de Graaf

Jochem de Graaf woont en werkt in Bunschoten. Schilderen is zijn grote passie en hij is een typisch voorbeeld van een autodidact. Zijn unieke manier van werken en materiaalgebruik geven een speciale dimensie aan zijn schilderijen: het reliëf zorgt voor een enorme dieptewerking, die door lichtinval en schaduwwerking nog eens extra wordt benadrukt.

Divers oeuvre

Jochem heeft een omvangrijk oeuvre en schildert een breed scala aan onderwerpen. Naast (vrouwen)figuren schildert hij ook graag bloemen, landschappen en steden/dorpjes, allemaal in zijn herkenbare stijl. De kunstwerken worden soms opgezet met modeleerpasta en zijn allen vervaardigd met olieverf op linnen doeken. Met een plamuurmes, dik penseel of spatel brengt hij de verf op het doek aan, waarna de verfijning volgt met kleinere hulpmiddelen.

Ontdek Amersfoort Art

Gelegen op steenworp afstand van onze authentieke binnenstad is Amersfoort Art al jaren een begrip in de regio én daarbuiten. Wij vertegenwoordigen meer dan 80 kunstenaars en bijna alle kunstwerken zijn beschikbaar in onze kunstuitleen. Neem gerust een kunstwerk mee op zicht of maak gebruik van onze kunstuitleen. Als u een kunstwerk huurt, bouwt u hiermee een spaartegoed op dat u kunt gebruiken voor de aanschaf van uw kunstwerk of wellicht een ander werk! Informeer gerust naar onze aantrekkelijke mogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven.

Bezoek onze galerie

Amersfoort Art Galerie heeft wellicht de grootste, maar zeker de mooiste collectie schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. Alle kunstwerken zijn te zien in onze galerie. U bent van harte welkom!