In Motion

675,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 70 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 20,25 p/maand
  • U spaart 13,50 p/maand
Huur voor € 20,25 p/m
Artikelnummer: GMXYZ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Schitterend langwerpig, figuratief schilderstuk van Jochem de Graaf. Vervaardigd met olieverf op linnen, waarbij de zijkanten van het kunstwerk zorgvuldig zijn doorgeschilderd, waardoor het direct aan de muur kan worden gehangen. We verzekeren u dat de kleuren van dit kunstwerk in werkelijkheid nog prachtiger en levendiger zijn. Het wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Dit schilderij is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en beschikbaar in kunstuitleen. U kunt het kunstwerk ook online aanschaffen. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op om een bezorgafspraak te regelen. Optioneel is er ook een (baklijst) leverbaar.

Amersfoort Art Galerie heeft mogelijk de grootste, maar zeker de mooiste collectie schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. Al onze kunstwerken zijn te bezichtigen in onze galerie. U bent van harte welkom!

Jochem de Graaf woont en werkt in Bunschoten. Schilderen is zijn grote passie, en hij is een autodidact pur sang. Zijn werkwijze en materiaalgebruik voegen een bijzondere dimensie toe aan zijn schilderijen: het reliëf zorgt voor een indrukwekkend diepte-effect. De lichtinval en schaduwwerking benadrukken dit nog eens extra. Jochem heeft een uitgebreid oeuvre en schildert een gevarieerd scala aan onderwerpen. Naast (vrouwen)figuren schildert hij ook graag bloemen, landschappen en steden/dorpjes, allemaal in zijn herkenbare stijl. De kunstwerken worden soms opgezet met modeleerpasta en zijn allemaal vervaardigd met olieverf op linnen doeken. Met een plamuurmes, dik penseel of spatel brengt hij de verf op het doek aan, en met kleinere hulpmiddelen volgt de verfijning.

Wilt u een schilderij van Jochem de Graaf kopen of huren, neem contact met ons op of kom langs in onze galerie in Amersfoort.

Bij Amersfoort Art zijn de kunstwerken van Jochem de Graaf zowel te koop als te huur via onze kunstuitleen. Een deel van uw huurbedrag wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, waarmee u het desbetreffende kunstwerk kunt aankopen. Als u toe bent aan iets anders, kunt u met uw spaartegoed een nieuw kunstwerk aanschaffen of een ander werk huren. De kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Voor de voorwaarden kunt u terecht op onze website. Bezoek onze kunstuitleenpagina voor meer informatie.