Flowers in Spring

695,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 70 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 20,85 p/maand
  • U spaart 13,90 p/maand
Huur voor € 20,85 p/m
Artikelnummer: DZVJR Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Prachtig langwerpig en figuratief schilderij van Jochem de Graaf, vervaardigd met olieverf op linnen. De zijkanten van het kunstwerk zijn zorgvuldig doorgeschilderd, waardoor het direct aan de muur kan worden opgehangen. We garanderen dat de kleuren van dit kunstwerk in werkelijkheid nog levendiger en mooier zijn. Het wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Daarnaast is het beschikbaar voor kunstuitleen en kan het online worden aangeschaft. Bij bestelling nemen we contact met u op voor het plannen van een bezorgafspraak. Optioneel is een (baklijst) ook verkrijgbaar.

Amersfoort Art Galerie herbergt mogelijk de grootste, maar zeker de mooiste collectie schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. U bent van harte welkom om al onze kunstwerken te komen bezichtigen in onze galerie.

Jochem de Graaf, gevestigd in Bunschoten, is een autodidact en gepassioneerd schilder. Zijn werkwijze en materiaalgebruik voegen een unieke dimensie toe aan zijn schilderijen, waarbij het reliëf een indrukwekkend diepte-effect creëert. De lichtinval en schaduwwerking benadrukken dit nog verder. Jochem heeft een uitgebreid oeuvre en schildert een gevarieerd scala aan onderwerpen, waaronder (vrouwen) figuren, bloemen, landschappen en steden/dorpjes, allen in zijn herkenbare stijl. Zijn kunstwerken worden soms opgezet met modeleerpasta en zijn allemaal vervaardigd met olieverf op linnen doeken. Met een plamuurmes, dik penseel of spatel brengt hij de verf op het doek aan, en met kleinere hulpmiddelen volgt de verfijning.

Wilt u een schilderij van Jochem de Graaf kopen of huren? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze galerie in Amersfoort.

Bij Amersfoort Art zijn de kunstwerken van Jochem de Graaf te koop en te huur via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, waarmee u het desbetreffende kunstwerk kunt aankopen. Als u toe bent aan iets anders, kunt u met uw spaartegoed een nieuw kunstwerk aanschaffen of een ander werk huren. De kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Raadpleeg onze website voor de voorwaarden en bezoek onze kunstuitleenpagina voor meer informatie.