Flowers in Spring

695,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 70 x 140 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 20,85 p/maand
  • U spaart 13,90 p/maand
Huur voor € 20,85 p/m
Artikelnummer: DZVJR Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Flowers in Spring – een kunstwerk van Jochem de Graaf

Ontdek het prachtige langwerpige en figuratieve schilderij Flowers in Spring van de gerenommeerde kunstenaar Jochem de Graaf. Dit unieke kunstwerk is vervaardigd met olieverf op hoogwaardig linnen en is een ware blikvanger in elke ruimte. De zijkanten van het schilderij zijn zorgvuldig doorgeschilderd, waardoor het direct klaar is om aan de muur te worden opgehangen.

Levendige kleuren en authentieke details

Wij garanderen dat de kleuren van Flowers in Spring in werkelijkheid nog levendiger en mooier zijn dan op de foto. Dit schilderij wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de waarde en authenticiteit ervan bevestigt. U kunt dit kunstwerk bewonderen in onze galerie in Amersfoort, waar het ook beschikbaar is voor kunstuitleen. Daarnaast kunt u het eenvoudig online aanschaffen.

Optionele baklijst

Voor een extra stijlvolle presentatie is een baklijst optioneel verkrijgbaar. Deze lijst voegt een elegante afwerking toe aan het schilderij, waardoor het nog meer tot zijn recht komt in uw interieur.

Over de kunstenaar – Jochem de Graaf

Jochem de Graaf, gevestigd in Bunschoten, is een autodidact en gepassioneerd schilder. Zijn werkwijze en materiaalgebruik voegen een unieke dimensie toe aan zijn schilderijen, waarbij het reliëf een indrukwekkend diepte-effect creëert. De lichtinval en schaduwwerking benadrukken dit nog verder. Jochem heeft een uitgebreid oeuvre en schildert een gevarieerd scala aan onderwerpen, waaronder (vrouwen)figuren, bloemen, landschappen en steden/dorpjes, allen in zijn herkenbare stijl. Zijn kunstwerken worden soms opgezet met modeleerpasta en zijn allemaal vervaardigd met olieverf op linnen doeken. Met een plamuurmes, dik penseel of spatel brengt hij de verf op het doek aan, en met kleinere hulpmiddelen volgt de verfijning.

Bezoek onze galerie in Amersfoort

Amersfoort Art Galerie herbergt mogelijk de grootste, maar zeker de mooiste collectie schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. U bent van harte welkom om al onze kunstwerken te komen bezichtigen in onze galerie. Wilt u een schilderij van Jochem de Graaf kopen of huren? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze galerie in Amersfoort.

Kunstuitleen bij Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art zijn de kunstwerken van Jochem de Graaf te koop en te huur via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt om uw spaartegoed op te bouwen, waarmee u het desbetreffende kunstwerk kunt aankopen. Als u toe bent aan iets anders, kunt u met uw spaartegoed een nieuw kunstwerk aanschaffen of een ander werk huren. De kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Raadpleeg onze website voor de voorwaarden en bezoek onze kunstuitleenpagina voor meer informatie.