Flowerfield I

625,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 18,75 p/maand
  • U spaart 12,50 p/maand
Huur voor € 18,75 p/m
Artikelnummer: KSMJH Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Flowerfield I – Een kunstwerk van Jochem de Graaf

Over het kunstwerk

Ontdek het prachtige schilderij Flowerfield I, gecreëerd door de getalenteerde kunstenaar Jochem de Graaf. Dit schilderij, uitgevoerd in olieverf op linnen, heeft doorgeschilderde zijkanten waardoor het direct aan de muur kan worden opgehangen. De levendige kleuren en de indrukwekkende dieptewerking van dit kunstwerk komen in werkelijkheid nog beter tot hun recht dan op de foto. Bij aankoop ontvangt u een certificaat van echtheid.

Bezoek onze galerie

Kom Flowerfield I bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Amersfoort Art Galerie herbergt mogelijk de grootste en zeker de prachtigste collectie schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. U bent van harte uitgenodigd om onze kunstwerken te bezichtigen en de unieke stijl van Jochem de Graaf van dichtbij te ervaren.

Over de kunstenaar

Jochem de Graaf, gevestigd en werkzaam in Bunschoten, schildert met passie en zonder formele kunstopleiding. Zijn werkwijze en materiaalgebruik voegen een speciale dimensie toe aan zijn schilderijen, waarbij het reliëf een indrukwekkende dieptewerking creëert. De lichtinval en schaduwaccenten benadrukken dit effect nog eens extra. Jochem heeft een uitgebreid oeuvre en schildert een breed scala aan onderwerpen, waaronder bloemen, landschappen en steden/dorpjes, allen in zijn herkenbare stijl. Zijn kunstwerken worden soms opgezet met modeleerpasta en zijn allemaal vervaardigd met olieverf op linnen doeken. Met een plamuurmes, dik penseel of spatel brengt hij de verf op het doek aan, en met kleinere hulpmiddelen volgt de verfijning.

Kopen of huren

Wilt u schilderijen van Jochem de Graaf kopen, huren of eerst gratis op zicht ervaren? Flowerfield I en andere kunstwerken van Jochem de Graaf zijn verkrijgbaar en te huur via onze kunstuitleen bij Amersfoort Art. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het desbetreffende kunstwerk kunt aankopen. Als u toe bent aan iets nieuws, kunt u met uw spaartegoed een nieuw kunstwerk aanschaffen of een ander werk huren en uw spaartegoed meenemen! De kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website en bezoek onze kunstuitleen voor meer informatie.

Online aanschaffen

Tevens bieden wij de mogelijkheid om Flowerfield I online aan te schaffen. Zodra wij uw bestelling ontvangen, nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour.