All Together

1.250,00

  • Techniek Olieverf op Linnen
  • Afmeting 126 x 126 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 37,50 p/maand
  • U spaart 25,00 p/maand
  • Inclusief Baklijst
Huur voor € 37,50 p/m
Artikelnummer: RCCTR Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

All Together – Een kunstwerk van Jochem de Graaf

Ontdek het adembenemende figuratieve schilderij “All Together” van de getalenteerde kunstenaar Jochem de Graaf. Dit indrukwekkende kunstwerk, met een totale afmeting van 126×126 cm, is prachtig ingelijst in een zwart/zilveren baklijst. De gelaagde verfaanbrenging zorgt voor een opvallend dik en zichtbaar effect, waardoor de kleuren nog levendiger en mooier zijn dan op de foto. “All Together” wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Te bewonderen in onze galerie en beschikbaar voor kunstuitleen

U bent van harte welkom om dit kunstwerk te komen bekijken in onze galerie in Amersfoort. Daarnaast is “All Together” ook beschikbaar via onze kunstuitleen. Hierdoor kunt u genieten van dit prachtige schilderij in uw eigen omgeving, met de mogelijkheid om het later aan te kopen. Na uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Over Jochem de Graaf

Jochem de Graaf is een autodidactische kunstenaar woonachtig in Bunschoten. Zijn passie voor schilderen is terug te zien in zijn unieke stijl en materiaalgebruik, wat een speciale dimensie aan zijn werken geeft. Het reliëf in zijn schilderijen zorgt voor een enorme dieptewerking, versterkt door lichtinval en schaduwwerking.

De Graaf heeft een omvangrijk oeuvre dat een breed scala aan onderwerpen omvat, waaronder figuratieve werken, bloemen, landschappen en stedelijke scènes. Zijn herkenbare stijl wordt gekenmerkt door het gebruik van olieverf op linnen doeken, vaak opgezet met modeleerpasta en aangebracht met plamuurmessen, dikke penselen of spatels. De verfijning volgt met kleinere hulpmiddelen.

Schilderijen van Jochem de Graaf kopen of huren

Bij Amersfoort Art kunt u de kunstwerken van Jochem de Graaf zowel kopen als huren via onze kunstuitleen. Een deel van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het kunstwerk uiteindelijk kunt aankopen. Bent u toe aan iets nieuws? Gebruik uw spaartegoed om een nieuw kunstwerk aan te schaffen of huur een ander werk. Onze kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u terecht op onze kunstuitleenpagina.