Landschaft III

525,00

  • Techniek Öl auf Leinen
  • Afmeting 120 x 70 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 15,75 p/maand
  • U spaart 10,50 p/maand
Huur voor € 15,75 p/m
Artikelnummer: MIGDA Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Landschaft III van Jochem de Graaf: een echte blikvanger

Jochem de Graaf creëert zelden werken in dit formaat, waardoor Landschaft III een unieke aanwinst is voor elke kunstverzameling! Dit grote olieverfschilderij op linnen, met beschilderde randen, kan direct aan de muur worden gehangen zonder lijst. De kleuren van dit kunstwerk zijn in werkelijkheid nog mooier en levendiger dan op de foto. Het wordt geleverd met een echtheidscertificaat.

Beschikbaarheid en aanschaf

Dit prachtige kunstwerk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is ook beschikbaar via onze kunstuitleen. U kunt Landschaft III eenvoudig online aanschaffen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een leverdatum af te spreken. U heeft altijd een 14-daags retourrecht.

De collectie van Jochem de Graaf bij Amersfoort Art

De Amersfoort Art Galerie beschikt over misschien wel de grootste, maar zeker de beste collectie schilderijen van Jochem de Graaf in Nederland. Alle kunstwerken zijn te zien in onze galerie, waar u van harte welkom bent!

Over Jochem de Graaf

Jochem de Graaf woont en werkt in Bunschoten. Schilderen is zijn grote passie en hij is een typisch voorbeeld van een autodidact. Zijn werkwijze en materiaalgebruik geven zijn schilderijen een bijzondere dimensie: het reliëf zorgt voor een grote dieptewerking, benadrukt door licht en schaduw. Jochem heeft een uitgebreid oeuvre opgebouwd met een breed scala aan onderwerpen. Naast (vrouwelijke) figuren schildert hij graag bloemen, landschappen en steden/dorpen, allemaal in zijn herkenbare stijl. De kunstwerken worden soms opgebouwd met modelleerpasta en zijn allemaal geschilderd met olieverf op linnen. Met een paletmes, een dikke kwast of een spatel brengt hij de verf aan op het doek, waarna de verfijning volgt met kleinere gereedschappen.

Ontdek Amersfoort Art

Slechts een steenworp afstand van ons authentieke stadscentrum, is Amersfoort Art al jaren een begrip in de regio en daarbuiten. Meer dan 80 kunstenaars zijn bij ons vertegenwoordigd en bijna alle kunstwerken zijn beschikbaar in onze kunstuitleen.

Kunst lenen bij Amersfoort Art

U kunt een kunstwerk meenemen of gebruik maken van onze leihservice. Bij het huren van een kunstwerk bouwt u spaartegoed op, dat u kunt gebruiken om uw kunstwerk of misschien een ander werk aan te schaffen! Informeer naar onze aantrekkelijke aanbiedingen voor particulieren en bedrijven.